Hayranları dolandırılmıştı! Brad Pitt cephesinden açıklama

ABD'li oyuncu Brad Pitt gibi davranarak iki kadını dolandıran beş kişi, İspanya polisi tarafından tutuklandı. Pitt'in temsilcisi Matthew Hilktzik, yaşananların ardından açıklama yaparak aktörün sosyal medya hesabı olmadığını hayranlarına hatırlattı.

Brad Pitt'in kimliğini kullanarak iki kadını dolandıran bir grup, İspanyol polisi tarafından yakalandı. Dolandırıcılar, kendilerini 60 yaşındaki ünlü aktör olarak tanıtarak, kadınlarla Brad Pitt'in hayran sayfası üzerinden iletişime geçtiler. Kadınlar, sanal olarak Brad Pitt ile konuştuklarına inandı ve dolandırıcılara yaklaşık 363 bin dolar ödedi.

The New York Times'a göre, İspanyol polisi kadınları dolandıran beş şüpheliyi tutukladı. Yetkililer, şüphelilerin kadınları Brad Pitt ile özel mesajlaştıklarına inandırmak için anlık mesajlaşma ve e-posta kullandığını belirtti.

Dolandırıcılar, kadınları Brad Pitt ile romantik bir ilişki içinde olduklarına inandırıp, daha sonra paralarını talep etmiş. Bir kadın 195 bin dolar, diğeri ise 168 bin dolar kaybetti. Polis, toplamda 94 bin doların kurtarıldığını duyurdu.

Olayın ardından Brad Pitt'in temsilcisi Matthew Hilktzik, bir açıklama yaparak hayranları uyardı ve Brad Pitt'in herhangi bir sosyal medya hesabının olmadığını hatırlattı.

Benzer Videolar