Hayatını kaybeden 22 yaşındaki gencin yakınları sinir krizi geçirdi

Antalya'da meydana gelen bir motosiklet kazasında hayatını kaybeden 22 yaşındaki Mehmetşah Işık'ın cenazesi, ailesine teslim edildi. Ailesi, cenazenin teslim alınması sırasında büyük bir üzüntüye kapıldı ve sinir krizi geçirerek yere yığıldı. Yakınları, onları güçlükle sakinleştirmeyi başardı.

Kaza, dün akşam Kepez ilçesi Namık Kemal Bulvarı'nda gerçekleşti. Mehmetşah Işık, motosikletiyle seyir halindeyken viraja girerken kontrolünü kaybetti ve bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere savrulan genç sürücü, yaklaşık 15 metre sürüklendi. Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi ve olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Ailesi Büyük Bir Üzüntü İçindeydi

Sağlık ekipleri, olay yerine ulaştığında Mehmetşah Işık'a ilk müdahaleyi yapıp ambulansla hastaneye kaldırdı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen genç adam kurtarılamadı. Işık'ın cenazesi, otopsi işlemleri için Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Ailesi, cenazenin teslim alınması için Adli Tıp Kurumu'na geldiğinde derin bir üzüntü yaşadı ve gözyaşlarına boğuldu.

Hayatını kaybeden 22 yaşındaki gencin yakınları sinir krizi geçirdiKaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Motosiklet antalya 3-sayfa Sağlık Kepez Kaza

"
Benzer Videolar