DOLAR 34,0042 -0.2%
EURO 38,0399 0.31%
ALTIN 2.829,510,96
BITCOIN 21587826.15947%
İstanbul
21°

AZ BULUTLU

20:34

YATSIYA KALAN SÜRE

Hatayspor 'da hedef üst sıralar
11 okunma

Hatayspor 'da hedef üst sıralar

Atakaş Hatayspor Başkanı Levent Mıstıkoğlu, eksik mevkiler için transfer çalışmalarını sürdürdüklerini, sezonu ilk 10 takım arasında tamamlamayı...

ABONE OL
Ağustos 15, 2024 09:35
Hatayspor 'da hedef üst sıralar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerin ardından Mersin’de mücadele eden Hatayspor, geçen sezondaki düşme korkusunu bu sezon yaşamamak için tüm gücüyle çalışıyor.

Sezonun açılış maçında Galatasaray’a deplasmanda 2-1 mağlup olan Hatayspor, bu hafta Kasımpaşa’yı evinde konuk ediyor ve ilk galibiyetini almak için sahaya çıkacak.

“İlk maçımızda büyük bir mücadele sergiledik”

Kulüp Başkanı Levent Mıstıkoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oyuncuların Galatasaray karşısında iyi bir performans sergilediğini belirtti.

“Takım ruhu yakaladık. Teknik heyet, futbolcular ve çalışanlarımız bu ruhla hareket ediyor ve ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Şu an iyi durumda olan takımımız daha da güçlenecek. İlk maçımızda mücadele ettik.” dedi.

Mıstıkoğlu, Kasımpaşa maçından iyi bir sonuçla ayrılacaklarına olan inancını dile getirdi.

“Hayali rakamlarla transfer yapmayacağız”

Takımda eksikliklerin olduğunu kabul eden Mıstıkoğlu, transfer çalışmaları hakkında şunları söyledi:

“Takımımızda 2-3 pozisyonda takviyeye ihtiyacımız var. Teknik heyet ve sportif direktörümüz bu konuda çalışmalarını sürdürüyor. Onların talepleri doğrultusunda transferleri tamamlayacağız. Ayağını yorganına göre uzatan bir yönetimiz var. Hayali rakamlara göre transfer yapmayacağız. Takımın mali durumuna uygun, takıma fayda sağlayacak transferler yapacağız.”

Mıstıkoğlu, Hatayspor’un daha iyi yerlere ulaşması için planlı ve disiplinli bir şekilde ilerlediklerini vurguladı.

Bu sezon başarılı sonuçlar elde edeceklerine inandıklarını belirten Mıstıkoğlu, “Hatayspor’un hedefi ilk 10’da yer almak ve hatta Avrupa kupalarına katılmak. İnşallah bunu da başaracağımıza inanıyoruz. Futbolda kazanmak da var kaybetmek de. Hedeflerimizi gerçekleştirmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.” diyerek sözlerini tamamladı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.