Hande Yener konserinde Sezen Aksu sürprizi!

Hande Yener, İstanbul’da verdiği “Hande Bizi Sezen’e Götür” konseriyle dün sevenleri karşısına çıktı. Yener, ustasının şarkılarını söyleyeceği proje teklifini kendi konserlerinin yoğunluğuna rağmen heyecanla kabul etmişti.

Hande Yener, "Hande Bizi Sezen'e Götür! - Senfonik" projesiyle dün akşam muhteşem bir konser gerçekleştirdi. Bu yazın en çok konuşulan konserlerinden biri olan etkinlik, büyük ilgi gördü.

Sezen Aksu'nun son Hollanda konserinde Hande Yener'i "Benim çocuklarımdan" diyerek sahneye davet etmesi ve "Sen sadece sahnede dur ve güzel şarkılar söyle çünkü şarkı söylediğin zaman söylemiyor yaşatıyorsun" sözleriyle övgüler yağdırması, Yener'i etkilemişti. Bu proje teklifini yoğun konser programına rağmen heyecanla kabul eden Hande Yener, ustasının şarkılarını yorumlama fırsatı buldu.

EĞLENCELİ ANLAR

Dün akşam ünlü müzik adamı Sabri Tuluğ Tırpan'ın müzik direktörlüğünde, 48 kişilik bir senfoni orkestrası eşliğinde Hande Yener, Zamansız Sezen Aksu şarkılarıyla izleyicilere unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Konser, izleyicileri zamanda keyifli bir yolculuğa çıkararak unutulmaz anlar yaşattı.

SEZEN AKSU İLE TELEFON GÖRÜŞMESİ

Konser sırasında Hande Yener, sahneden Sezen Aksu'yu aradı. Yener, Aksu'ya "Geri döner misin artık sahnelere?" diye sordu. Aksu ise "Kendimi iyi hissettiğim zaman düşünebilirim. Anlayışla karşılamalarını rica ediyorum." yanıtını verdi.

DİKKAT ÇEKEN KOMBİNLER

Hande Bizi Sezen'e Götür! Senfonik konserde Hande Yener, ünlü modacı Hakan Akkaya tarafından tasarlanan göz alıcı kıyafetlerle sahne aldı.

Benzer Videolar