Haluk Bilginer ve Angelina Jolie’nin birlikte rol aldığı "Maria" filminin ilk fragmanı yayınlandı

Angelina Jolie'nin dünyaca ünlü opera sanatçısı Maria Callas'ı canlandırdığı "Maria" filmi, büyük bir heyecanla bekleniyor. 49 yaşındaki aktris, bu filmde 1970'lerdeki Callas'ın hayatını canlandırıyor.

DAKİKALARCA AYAKTA ALKIŞLANDI

Film, usta oyuncu Haluk Bilginer, Valeria Golino, Kodi Smit-McPhee ve Pierfrancesco Favino gibi isimleri de kadrosunda bulunduruyor. "Maria", Venedik Film Festivali'nde büyük beğeni topladı ve dünya prömiyerinde 8 dakika boyunca ayakta alkışlandı. Yönetmen Pablo Larrain'in gösterim sonrası yaptığı konuşmada, Angelina Jolie de gözyaşlarına hakim olamamıştı.

7 AY BOYUNCA OPERA EĞİTİMİ

Angelina Jolie, Venedik Film Festivali'ndeki basın konferansında rol için 7 ay boyunca opera şarkıcılığı eğitimi aldığını açıkladı. Jolie, "Pablo'yla çalıştığınızda hiçbir şeyi yarım yamalak yapamazsınız," diyerek Larrain'in çalışma prensiplerinden bahsetti.

MARİA FİLMİ KONUSU

Peaky Blinders yaratıcısı Steven Knight'ın senaryosunu kaleme aldığı "Maria", Maria Callas'ın 1970'lerdeki hayatını konu alıyor. Film, Callas'ın Paris'e çekilmesini ve kamuoyunun gözü önündeki ihtişamlı ama çalkantılı hayatının ardından yaşadıklarını anlatıyor. "Maria", Angelina Jolie'yi 15 yıl sonra ilk kez En İyi Kadın Oyuncu dalında Oscar yarışına sokma potansiyeline sahip.

Haluk Bilginer ve Angelina Jolie'nin birlikte rol aldığı Haberler.com / Ebrar Ünaldı - Kültür Sanat

Venedik Film Festivali Haluk Bilginer Angelina Jolie Kültür Sanat Hollywood Fragman Sinema Dünya

"
Benzer Videolar