Hakan Canbazoğlu Karşıyaka'ya güven veriyor

TFF 3'üncü Lig'de 5 yıl sonra üst üste 5 galibiyet alarak şampiyonluk yarışındaki rakibi Bursaspor'la birlikte zirveye ortak olan Karşıyaka'da tecrübeli...

Deneyimli file bekçisi Hakan Canbazoğlu, Karşıyaka'nın yükselişinde önemli bir rol oynuyor. Yeni Malatyaspor, Osmanlıspor ve Erzurumspor ile 1'inci Lig'de, Nazillispor ve Elazığspor ile de 3'üncü Lig'de şampiyonluklar yaşayan Hakan, Elazığ'da son 26 maçtır yenilgi görmedi ve bu tecrübesini yeşil-kırmızılılara aktarıyor.

Karşıyaka'nın kalesini 6 maçta sadece 1 gole kapatan Hakan, kritik kurtarışlarıyla takımını ateşliyor. Kaf-Kaf'ın 48 yıl sonra ilk 4 haftasını gol yemeden geçmesinde büyük pay sahibi olan Hakan, Erzurumspor'da 2017-2018 sezonunda Play-Off finalinde Gaziantep FK'ya karşı 4 penaltı kurtararak takımını Süper Lig'e taşımayı başarmıştı. Düzcespor deplasmanında galibiyet serisini 6 maça çıkarmayı hedefleyen Karşıyaka yönetimi, Kuşadasıspor'a karşı alınan galibiyetin ardından oyunculara 25'er bin TL prim dağıtarak moral aşıladı.

Benzer Videolar