Haberler: Hadise, Hande Erçel’e gönderme mi yaptı?

Son olarak 'Bambaşka Biri' dizisinde Burak Deniz ile birlikte başrolü paylaşan oyuncu Hande Erçel, geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı. Ünlü isim, 'Konuşmayı sevenler konuşsun' diyen Hadise ile sorulan sorulara yanıt verdi.

Hande Erçel geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda objektiflere yakalandı.

Haberin Devamı

Basın mensuplarıyla kısa bir sohbet gerçekleştiren oyuncu, sosyal medyada sevgilisi Hakan Sabancı'nın yaptığı paylaşımların yoğun ilgi görmesiyle ilgili sorulara, "Teşekkür ederim, ne diyebilirim ki, sağ olsunlar." şeklinde cevap verdi.

"HARİKA BİR ÇİFT OLDUK"

Geçtiğimiz yaz tatilinin keyifli geçtiğini belirten Erçel, "Tatil çok iyi geldi, film de çok güzel oldu. Barış Arduç sağ olsun, benim için güzel temennilerde bulundu, ben de onu özledim, yakında görüşürüz zaten. Çok şükür, harika bir çift olduk, çok iyi bir insan." dedi.

"KONUŞMAYI SEVENLERLE KONUŞUN"

Hadise Venedik Film Festivali'ne katılmış ve dönüşte havalimanında karşılanmıştı. Havalimanında kendisine yöneltilen sorulara cevap vermeyen ünlü şarkıcı, "Ben havalimanında konuşmayı sevmiyorum. Konuşmayı sevenlerle konuşun." demişti.

Hadise'nin bu sözlerinin kime yönelik olduğu merak konusu olmuştu. Hadise'nin sözlerinin Hande Erçel'e yönelik olduğu iddia edildi, iki ismin aralarının açık olduğu konuşuldu.

"
Benzer Videolar