Haberler: Fulya Zenginer’den ‘bakıcı’ itirafı!

Fulya Zenginer, önceki akşam Etiler'deki bir etkinliğe katıldı. 'İki Aile', 'Seni Seven Ölsün', 'Ölümüne Aşk' gibi projelerde gösterdiği performansla hafızalara kazınan Zenginer, muhabirlerle sohbet ettiği sırada bakıcı konusunda pimpirikli olduğunu söyledi.

Fulya Zenginer, 2019 yılında grafik sanatçısı Küntay Tarık Evren ile evlenerek dünyaevine girdi. 2022 yılında ise Milan adını verdikleri oğullarını kucaklarına aldılar. Fulya Zenginer, "Küçük Kadınlar" dizisindeki "Yeliz" karakteriyle tanınmış ve popüler bir isim olmuştu. Şimdilerde oyunculuğun yanı sıra sosyal medyada da aktif olarak yer alıyor.

"BU KONUDA PİMPİRİKLİYİM"

Bakıcı konusuna değinen Fulya Zenginer, oğluna kendisi baktığını ve bakıcı tutmayı düşünmediğini söyledi. Oğluna çok düşkün olduğunu belirten Fulya, banyo yaparken bile Milan'ın yanında olduğunu ifade etti. Bu konuda çok hassas olduğunu ve oğluna en iyi şekilde kendisi bakabileceğini düşünüyor.

"SEÇİÇİ DAVRANIYORLAR"

Günümüz projelerinin birbirine benzemesi hakkında da düşüncelerini paylaşan Fulya Zenginer, birçok projenin ısmarlama gibi olduğunu ve bir sorun olduğunu ifade etti. İyi oyuncular yerine yüksek takipçili ünlüleri seçme eğiliminin uzun süredir devam ettiğini söyleyen Fulya, iyi oyuncuların da senaryo zayıflığından dolayı seçici davrandığını belirtti.

Benzer Videolar