Göztepe'ye iç sahada yan bakılmıyor!

Göztepe, Trendyol Süper Lig'de oynadığı 4 iç saha maçında 3 galibiyet alırken sadece 1 beraberlik aldı.

Göztepe, Süper Lig'de evinde sergilediği performansla dikkat çekiyor. Sarı-kırmızılılar, kendi sahasında oynadığı 4 maçta yenilgi yüzü görmedi ve 3 galibiyet, 1 beraberlik elde etti. Fenerbahçe'ye 2-2 berabere kalan Göztepe, Bodrum FK'yı 2-0, Kayserispor'u 3-0 ve Sivasspor'u da 3-2 mağlup etti.

İzmir ekibi, bu maçlarda sadece 4 gol yedi ve 2 karşılaşmada kalesini gole kapattı. Göztepe, 26 Ekim Cumartesi günü Trabzonspor'u ağırlayacak ve hem evindeki yenilmezlik serisini devam ettirmeyi hem de Gürsel Aksel Stadyumu'nda üst üste 4. galibiyetini almayı hedefliyor.

Göztepe, iç sahada sadece bir kez geriye düştü. Bu sezon Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynadığı maçlarda sadece Fenerbahçe karşısında 2-0 geriye düşen sarı-kırmızılılar, ikinci yarıyı 2-2'ye getirerek 1 puan kazandı. Diğer kazanılan maçlarda ise Göztepe hiçbir zaman geriye düşmedi ve Bodrum FK, Kayserispor ve Sivasspor karşısında ilk yarıları 2-0 önde tamamladı.

Ev sahibi olarak topladığı 10 puanla Göztepe, ligin en başarılı takımları arasında yer alıyor. Galatasaray (13) ve Beşiktaş'ın (12) ardından Göztepe, Eyüpspor (10) ile birlikte bu alanda zirveyi paylaşıyor.

Göztepe'nin Brezilyalı forveti Romulo, bu sezon 4 gol attı ve bu gollerin 3'ünü Gürsel Aksel Stadyumu'nda kaydetti. Romulo'nun, 26 Ekim Cumartesi günü oynanacak Trabzonspor maçında da tehlikeli bir isim olması bekleniyor. 22 yaşındaki oyuncu, tüm maçlara 11'de başlayan ve 4 gol, 1 asistlik performans gösteren bir isim.

Benzer Videolar