Göztepe'de Sivasspor maçı öncesi sert uyarı

Süper Lig'de geçen hafta Samsunspor'a karşı deplasmanda 3-1 önde götürdüğü maçı 4-3 kaybeden Göztepe, savunmada alarma geçti. Sarı-kırmızılılar 2 sezon sonra...

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de Adana Demirspor'a 7-0'lık ağır bir mağlubiyetle küme düşen Göztepe, o maçtan sonra 3'ten fazla gol yemeyi başaramadı. Samsunspor deplasmanında rakibine net fırsatlar veren Göztepe'de teknik direktör Stanimir Stoilov, önümüzdeki hafta Sivasspor ile yapılacak Gürsel Aksel Stadı mücadelesi öncesinde defans oyuncularına sık sık uyarılarda bulundu.

Stoilov'un, sakat stoperlerin iyileşmesi durumunda kadroda değişiklik yapma ihtimali bulunuyor. Koray, Nielsen ve Miroshi'nin tedavileri devam ederken, Bulgar çalıştırıcı son iki haftadır Taha, Heliton ve Bokele'den oluşan bir savunma üçlüsüyle sahaya çıktı ve bek pozisyonunda da rotasyon yapma olasılığı bulunuyor. Miroshi'nin iyileşmesi halinde sahaya dönmesi ve Bokele'nin yedek kulübesine oturması bekleniyor. Sağ bek pozisyonunda ise Ogün'ün yerine Nazım'a şans verilmesi muhtemel. Göztepe'de Samsunspor maçında 4'üncü sarı kartını gören orta saha oyuncusu Dennis ise bir sonraki maçta cezalı duruma düştü.

Benzer Videolar