Göztepe'de Romulo sevinci!

Süper Lig'de son olarak evinde Sivasspor'u 3-2 yenerek 12 puana yükselen ve milli araya 6'ncı sırada giren Göztepe'nin Brezilyalı golcüsü Romulo Cardoso geçen...

Geçtiğimiz sezon devre arasında Atletico Paranaense'den kiralanan ve bu sezon bonservisiyle Göztepe'ye katılan Brezilyalı forvet, kısa sürede takımın en önemli gol silahı haline geldi. 1. Lig'in ikinci yarısında 13 maça çıkan 22 yaşındaki oyuncu 5 gol ve 1 asistle Süper Lig yolculuğunda önemli bir rol üstlendi. Göztepe'nin yükselişinde büyük pay sahibi olan Romulo, yeni sezonda da gösterdiği performansla beklentileri karşıladı.

Süper Lig'de teknik direktör Stanimir Stoilov'un vazgeçilmez isimlerinden biri olan Romulo, ilk 7 maçta takımına 5 direkt gol katkısı sağladı. 4 gol atan Brezilyalı, ayrıca 1 asistle de takımına destek oldu. Sezonun ilk golünü Fenerbahçe maçında kaydeden Romulo, Bodrum FK, Samsunspor ve Sivasspor maçlarında da gol sevinci yaşattı. Özellikle Sivasspor maçında 90+4'üncü dakikada Fofana'nın golünü asistiyle takımına galibiyeti getiren Romulo, kısa sürede taraftarların sevgilisi oldu. Göztepe'nin keşfettiği Romulo'nun Süper Lig'deki performansı birçok kulübün dikkatini çektiği öğrenildi.

Benzer Videolar