Göztepe'de Brezilyalılar göz doldurdu

Süper Lig'de son olarak evinde Kayserispor'u 3-0 yenerek 9 puanla namağlup olarak 6'ncılığa yerleşen Göztepe'nin Brezilyalı futbolcuları şu ana kadar...

Göztepe'nin kadrosunda yer alan beş Brezilyalı futbolcu, 5 maç sonunda takıma önemli katkılar sağladı. Geçen sezonun devre arasında Atletico Paranaense'den transfer edilen forvet Romulo, Süper Lig'de de gollerine devam etti. 1'inci Lig'de 13 maçta 5 gol atıp 3 asist yapan 22 yaşındaki Romulo, takımın Süper Lig'e yükselmesinde pay sahibi olmuştu. Bu sezon ise Göztepe'ye transfer olan Romulo, 5 maçta 445 dakika sahada kaldı ve 2 gol attı. Fenerbahçe ve Bodrum FK ağlarını sarsan Romulo, Stanimir Stoilov'un hücumda önemli bir kozu oldu.

Romulo gibi geçen sezonun devre arasında Göztepe'ye katılan stoper Heliton, savunmanın güvenilir bir unsuru haline geldi. CSKA 1948 Sofia'dan transfer edilen Heliton, güçlü fiziğiyle rakip forvetlere kolay kolay geçit vermedi. Hücuma da katkı sağlayan 28 yaşındaki futbolcu, geçen sezon 1'inci Lig'de 16 maçta 1 gol attı. Bu sezon ise 5 maçın tamamında oynayan Heliton, 450 dakika sahada kaldı ve Alanyaspor maçında gol sevinci yaşadı. Göztepe'nin AEL'den transfer ettiği sol bek Djalma Silva da taraftarların beğenisini kazandı. Stoilov'un tüm maçlarda görevlendirdiği 30 yaşındaki futbolcu, 1 gol atıp 1 asist yaptı.

JUAN VE HUGO UMUT VERDİ

Takımın diğer Brezilyalı forveti Juan Silva, Kayserispor karşılaşmasında ilk golünü kaydetti. Sau Paulo'dan transfer edilen Juan, Kayserispor maçında gol sevinci yaşadı ve Fenerbahçe maçında ise Romulo'ya asist yaptı. İlk kez Göztepe forması giyen orta saha oyuncusu Victor Hugo, son 6 dakika oynamasına rağmen umut verici bir performans sergiledi. Orta sahadan aldığı toplarlarla dikine ceza sahasına giden Hugo, tribünleri heyecanlandırdı ve alkış topladı. Flamengo'dan kiralanan 20 yaşındaki Hugo, İngiliz Southampton'dan geldi.

Benzer Videolar