Göztepe uzun süre sonra yenildi

Göztepe, Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Samsunspor’a mağlup olarak 5 ay 25 günlük aradan sonra yenilgi yaşadı.

Geçtiğimiz sezon 1. Lig'de ikincilik elde ederek Trendyol Süper Lig'e yükselen Göztepe, Samsunspor karşısında uzun süredir devam eden yenilmezlik serisini sonlandırdı.

Sezona iddialı bir giriş yapan sarı-kırmızılılar, ilk beş maçında iki galibiyet ve üç beraberlikle dikkat çekmişti. Antalyaspor'la golsüz berabere kalan Göztepe, Fenerbahçe'ye 2-2 ve Alanyaspor'a 1-1'lik skorlarla eşlik etmişti.

İzmir temsilcisi, ardından Bodrum FK'yı 2-0 ve Kayserispor'u 3-0 gibi farklı skorlarla mağlup ederek galibiyet serisini sürdürmüştü. Yedi hafta boyunca mağlubiyet yüzü görmeyen Göztepe, Samsunspor'a yenilerek hem sezonun ilk yenilgisini aldı hem de beş ay 25 günlük bir aradan sonra mağlup oldu.

Göztepe, son mağlubiyetini 1. Lig'de Kocaelispor deplasmanında almıştı. Samsunspor maçındaki kötü sonuçtan sonra Teknik Direktör Stanimir Stoilov'un savunma hattında değişiklik yapacağı belirtiliyor. Koray, Nielsen ve Miroshi'nin sakatlıkları nedeniyle sahada olmaması nedeniyle, Bulgar teknik adam son iki haftadır Taha, Heliton ve Bokele'den oluşan bir savunma üçlüsüyle oynamıştı. Stoilov'un beklerde rotasyon yapacağı ve Miroshi'nin hazır olması durumunda Bokele'nin yerine ilk 11'e gireceği öğrenildi.

Benzer Videolar