Göztepe iç sahada rakiplerine korku veriyor!

Süper Lig'de milli ara öncesi evinde Sivasspor'u 3-2 yenerek 12 puanla 6'ncı sıraya adını yazdıran Göztepe iç sahada rakiplerine geçit vermiyor.

Göztepe, bu sezon Süper Lig'de Gürsel Aksel Stadı'nda dört karşılaşmaya çıktı. Bu karşılaşmalardan biri seyircisiz oynandı ve Göztepe bu maçlarda 10 puan topladı. İzmir ekibi, sezonun ilk maçında Fenerbahçe'yi evinde ağırladı ve ilk yarıyı 2-0 geride tamamladı. Ancak, ikinci yarıda gösterdiği performansla durumu 2-2'lik beraberliğe çevirmeyi başardı. Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar nedeniyle bir maç seyircisiz oynama cezası alan Göztepe, dördüncü haftada Bodrum FK'yı boş tribünler önünde konuk etti ve 2-0'lık bir galibiyet elde etti.

Bir hafta sonra, Göztepe kendi sahasında Kayserispor'u 3-0'lık net bir skorla mağlup etti. Son olarak Sivasspor ile karşı karşıya gelen Göztepe, taraftarının desteğiyle 3 puanı hanesine yazdırdı. Maçın başında 2-0 öne geçen Göztepe, Sivasspor'un geri dönüşüyle 2-2'lik beraberliğe sürüklendi. Ancak, 90+4. dakikada Fofana'nın attığı golle maçı 3-2 kazanmayı başardı ve rakibini puansız gönderdi.

Göztepe, geçen sezon 1. Lig'de de Gürsel Aksel Stadı'nda başarılı sonuçlar elde etti. Son resmi yenilgisini 4 Kasım 2023 tarihinde Kocaelispor'a karşı 1-0'lık skorla yaşadı.

Benzer Videolar