Güzellik uzmanı gencin sır ölümü! Geceyi geçirdiği sevgilisinin evinde can verdi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bulunan bir güzellik merkezinde çalışan 23 yaşındaki Zehra Gün, erkek arkadaşının evinde ölü bulundu. Olay dün gece yaşandı. Zehra Gün'ün vücudunda herhangi bir darp veya yara izi bulunamadı. Erkek arkadaşı, gece birlikte içki içtiklerini ancak sabah Zehra Gün'ü uyandıramadığını söyledi.

ERKEK ARKADAŞININ EVİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Olay, Manavgat ilçesi İbrahim Sözen Caddesi'ndeki bir butik lojmanında meydana geldi. Zehra Gün, dün gece erkek arkadaşının evine gitti. Sabah iş yerine gitmek için kalkan arkadaşının Zehra Gün'ü uyandıramaması üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri Zehra Gün'ün hayatını kaybettiğini tespit etti.

GECE BİRLİKTE İÇKİ İÇMİŞLER

Zehra Gün'ün cansız bedeni, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Erkek arkadaşı verdiği ifadede gece birlikte içki içtiklerini, sabah ise Zehra Gün'ü uyandıramadığını belirtti. Zehra Gün'ün sık sık Manavgat'a geldiği ve erkek arkadaşıyla zaman geçirdiği öğrenildi.

Güzellik uzmanı gencin sır ölümü! Geceyi geçirdiği sevgilisinin evinde can verdi Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İnsan Hakları Güvenlik Manavgat Antalya Cinayet 3-sayfa Sağlık Güncel Otopsi

Benzer Videolar