DOLAR 34,0890 0.2%
EURO 38,1501 0.18%
ALTIN 2.846,500,62
BITCOIN 21761542.93726%
İstanbul
21°

HAFİF YAĞMUR

13:03

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Güzellik kraliçesi futbol tutkusundan vazgeçmedi
7 okunma

Güzellik kraliçesi futbol tutkusundan vazgeçmedi

ABONE OL
Ağustos 15, 2024 07:49
Güzellik kraliçesi futbol tutkusundan vazgeçmedi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nevide Çiçek (23), ortaokul yıllarında futbol aşkına kapıldı. Erkek arkadaşlarıyla okul sahasında top koşturmaya başlayan Nevide, yeşil sahalara olan tutkusunu Güzeltepe Doğu Gençlik ve Spor’da profesyonel olarak sürdürdü.

“FUTBOL HER ŞEYDEN ÖNCE GELİR”

Ancak futbol, Nevide’in tek tutkusu değildi. Modellik ve oyunculuk da hayatında önemli yer tutuyordu. 2021’de Lübnan’da düzenlenen Miss Tourism Universe yarışmasında Türkiye’yi temsil eden Nevide, ilk kraliçe tacını kazandı. 2022’de The Queen Eurasia Güzellik Yarışması’nda da zafer kazanan Nevide, aynı yıl Rusya’da düzenlenen Miss Eurasia yarışmasında 25 ülkeden yarışmacı arasından üçüncülük tacını taktı. Dizilerde ve filmlerde de rol alan Nevide, futbol tutkusundan asla vazgeçmedi. Podyumlardan gelen başarıyı yeşil sahalara da taşımak isteyen Nevide, yeni sezonda 1207 Antalyaspor Kadın Futbol takımına transfer oldu. “Bu sezon da futbol aşkımı göstereceğim. Futbol her şeyden önce gelir” diyen Nevide, başarılı bir sezon geçirmek için heyecanla sahaya çıkmayı bekliyor.

Güzellik kraliçesi futbol tutkusundan vazgeçmedi

DEFANS MEVKİSİNDE OYNUYOR

Çocukluk yıllarından beri futbol tutkusuyla yaşadığını anlatan Nevide, “Ortaokulda arkadaşlarımla maç yapmaya başladım. Hocalarımın desteğiyle de profesyonel olarak oynamaya karar verdim. Ortaokulda kadın futbol takımına seçildim. Defans mevkisinde oynuyorum. Modellik yaptığım için hocalarım her zaman anlayışlı davrandılar. Eğitimlerim için özel programlar hazırladılar. Modellik serüvenim Lübnan’daki yarışmayla başladı. Türkiye’yi temsil ederek taç kazandım. Sonrasında da Rusya’daki yarışmada 25 ülke arasında üçüncülük elde ettim” dedi.

Güzellik kraliçesi futbol tutkusundan vazgeçmedi

“FUTBOLU ÇOK SEVİYORUM”

Hem futbolcu hem de model olarak hayatını sürdürmenin zor olduğunu belirten Nevide, “Futbol ve modelliği birlikte yapmak zor olsa da çok güzel geri dönüşler alıyorum. Futbol her zaman önceliğim. Örnek aldığım biri yok, ama hocamın örnek gösterdiği bir futbolcu gibi olmak istiyorum. Takımım harika ve ayrılmayı hiç düşünmüyorum. Yeni sezonda takımımızı en iyi yerlere taşımak istiyoruz. Takımımız güçlü ve hocalarımız da çok iyi. Bu sezon da futbol aşkımı göstereceğim. Futbol benim için her şey” şeklinde konuştu.

Güzellik kraliçesi futbol tutkusundan vazgeçmedi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Antalyaspor Kraliçe Lübnan Futbol Spor Güzellik Yaşam Spor Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP