Güzel Aşklar Diyarı’nın yıldızı konuştu! ‘Onların yanında olmak bana ilham veriyor’

Özgü Kaya, ‘Güzel Aşklar Diyarı’ dizisi hakkında konuştu. Oyuncu, “Bu güçlü kadronun bir parçası olmak, oyuncu olarak gelişimimi destekliyor” dedi

Özgü Kaya, Kanal D’de yayınlanan “Güzel Aşklar Diyarı” dizisinde Deniz karakterine hayat veriyor. MAG dergisine kapak olan oyuncu, projeden aldığı ilhamı paylaştı. Kaya, çekimlerin heyecan verici ve keyifli geçtiğini, yönetmen Mahsun Kırmızıgül’ün duygusal derinliklere ve karakterlerin içsel çatışmalarına büyük önem verdiğini söyledi.

Kaya, tecrübeli oyuncularla çalışmaktan büyük mutluluk duyduğunu ve onların kendisine ilham verdiğini belirtti. Bu güçlü kadronun bir parçası olmanın kendisini oyunculukta geliştirdiğini ve sette harika bir sinerji yarattığını ifade etti.

Dizinin Kapadokya’da çekilmesi, Özgü Kaya’yı etkiledi. O mistik atmosferin oyunculuğunu derinleştirdiğini ve doğal güzelliğin dizinin ruhuna büyük katkı sağladığını söyledi.

Oyuncu, kariyerinde güzellik standartlarına karşı tutumunu da açıkladı. Kaya, önceliğini her zaman yetenek, disiplin ve karakterin gücüne verdiğini, güzelliğin tek bir kalıba sığdırılamayacağını ve her bireyin kendine özgü bir çekiciliğe sahip olduğunu düşünüyor.

“Güzel Aşklar Diyarı”, her Pazartesi akşamı Kanal D’de yayınlanıyor.

Kaya, yaşam felsefesini “Her anı en iyi şekilde değerlendirmek ve sürekli kendimi geliştirmek” olarak tanımladı.

 

DİZİNİN SON BÖLÜMÜ ÇOK KONUŞULDU

Dizinin son bölümü büyük ilgi gördü ve herkesin katili aradığı bölümde sürpriz bir final yaşandı. Tufan, planını adım adım uygulayarak Deniz’i kaçırmayı başardı. Cemal’in ölümünden sonra Deniz’in de kaçırılması, izleyicilerin dikkatini yeni bölüme çevirdi.

 

Benzer Videolar