Güzel Aşklar Diyarı’nın Üçüncü Bölümü Yayınlandı

Deniz ve Arhan'ın imkansız aşkı, "Güzel Aşklar Diyarı"nın üçüncü bölümünde yine fırtınalı bir şekilde devam etti. Alaca ailesinin Cemal'in katilini bulma çabaları hız kazanırken, Deniz ve Arhan arasındaki kırgınlık derinleşti.

Kanal D'nin sevilen dizisi "Güzel Aşklar Diyarı"nın yeni bölümünde, Tufan tarafından kaçırılan Deniz, konağa döndü ancak Arhan'la karşı karşıya geldi. Deniz'in yalnızlık ve çaresizlik içindeki sözlerine Arhan'ın sert tepkisi, ilişkinin sonunu getirdi. Deniz, boşanma protokolünü imzalayarak Arhan'ı terk etti.

Sema, Deniz'e karşı kinini besleyerek bu sefer kuyumcuyu soydu. Bu olay, Deniz ve Arhan'ı yeniden bir araya getirse de Lal'den gelen telefon her şeyi alt üst etti.

Güzel Aşklar Diyarı'nın üçüncü bölümünün tanıtımında, Deniz'in ifadesini değiştirdiği görüntüler büyük merak uyandırmıştı. Gerçeği öğrenmek isteyen izleyiciler, bu olayda Hakim Alaca'nın olduğunu keşfederek şaşırdı. Cemal'in gerçek katilini bulmak için Tufan'la iş birliği yapan Hakim, bir adım daha öne geçti. Cemal'i kimin ve neden öldürdüğü hala gizemini koruyor.

Dizinin finalinde, eşi Cemal'in ölümünden sonra büyük acı yaşayan Roza, Tufan'ın kapısına dayandı. Tufan'ı Cemal'in ölümünden sorumlu tutan Roza, ona silah doğrulttu ve ikili arasında arbede yaşandı. Roza'nın silahından çıkan kurşunun kime isabet ettiği ise merakla bekleniyor.

Mahsun Kırmızıgül'ün yönettiği, Med Yapım ve Boyut Film'in yapımcılığını üstlendiği "Güzel Aşklar Diyarı"nın senaryosunu Özlem İnci Hekimoğlu ve Nil Güleç Ünsal yazdı. Dizinin başrollerinde Halil Ergün, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul, Melis Birkan, Ege Kökenli, Özgür Emre Yıldırım, Ekin Aksoy, Berkan Şal, Ali Başar, İbrahim Dizlek, Miray Akay, Yankı Ayhan, Yunus Narin, Ersel Şibil, Mustafa Arda Işık, Işıltı Su Alyanak, Lidya Atlik yer alıyor.

Güzel Aşklar Diyarı, yeni bölümleriyle her pazartesi akşamı Kanal D'de izleyicilerle buluşuyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Kültür Sanat

Güzel Aşklar Diyarı Kültür Sanat Televizyon Magazin Yaşam Dizi

"
Benzer Videolar