‘Güzel Aşklar Diyarı’nda Deniz kaçırıldı! Sema ile Tufan’dan şaşırtan ittifak

Usta isimler ile genç yetenekleri bir araya getiren, merakla beklenen 'Güzel Aşklar Diyarı'nın ikinci bölümü yayınladı. Bu bölümde; Gönül gelinini kötü bir odada ağırladı. Arhan ve Deniz, Cemal'in ölümünden ötürü kendilerini suçladı. Deniz, Gönül'ün acısını paylaşmak istese de çok ağır yanıt aldı. İşte detaylar...

Güzel Aşklar Diyarı'nın ikinci bölümünde, Burak Berkay Akgül, Özgü Kaya, Halil Ergün, Özgür Emre Yıldırım, Ege Kökenli, Meltem Cumbul ve Melis Birkan gibi güçlü oyuncuların performanslarıyla dolu bir bölüm izledik. İşte öne çıkan detaylar:

Cemal'in ölümünden sonra Gönül Alaca, Deniz'e kötü bir odada kalma şartı sundu. Deniz bu duruma şaşırsa da kabul etmek zorunda kaldı.

SON BÖLÜM

Cemal'in cenazesinde göz yaşları sel oldu! / TIKLA İZLE

'SEN BENİM ACIMI PAYLAYACAĞIM SON İNSANSIN'

Deniz, Gönül'ün kendisine neden kötü bir oda verdiğini sorguladı. Gönül'ün acısını paylaşmak istediğini dile getiren Deniz, Gönül'ün ise bunu reddettiğini ve Deniz'in en kısa sürede oradan ayrılacağını söyledi.

Kanlı düğünün kurbanı Cemal oldu! / TIKLA İZLE

'HİZMETÇİ YAPMIŞLAR SENİ'

Ünzile, kardeşine verilen odayı görünce şok oldu. Kardeşi Sema da Deniz'e kötü muamele edildiğini dile getirdi. Deniz, Cemal'in katili bulunana kadar ayrı odalarda kalacaklarını söyleyince Ünzile, Deniz'i yanlarına almak istedi.

Gönül, oğlunun acısıyla dağlandı! / TIKLA İZLE

Gönül, Ünzile'nin Deniz'e yönelik tepkisini duyarak, evine gelen birine böyle davranılmaması gerektiğini söyledi. Ünzile ise Deniz'in kimsesiz olmadığını ve kötü muameleye maruz bırakılamayacağını belirtti. Deniz ise kalmak istediğini söyleyerek odasına geri döndü.

'BANA BİR ŞEY OLMASI GEREKİYORDU'

Arhan'ın kolundaki yara Deniz'i endişelendirdi. Arhan, Tufan'ın peşine düştüklerini ve birinin kaçtığını görünce kovaladıklarını ve bu yüzden yaralandığını açıkladı. Deniz, Arhan'ın zarar görmesinden korktuğunu söyleyince, Arhan kendisinin suçlandığını hissettiğini ve bu durumun kendisini umursamadığını dile getirdi.

İstenmeyen gelin Deniz'in çilesi başladı! / TIKLA İZLE

DENİZ KAÇIRILDI

Sema, ablasını kaçırmak için Tufan'la işbirliği yaptı. Ünzile, Sema'nın mesajlarını tesadüfen görünce gerçeği öğrendi. Tüm önlemlere rağmen Tufan, Deniz'i kaçırmayı başardı.

Benzer Videolar