‘Güzel Aşklar Diyarı’ ilk bölümüyle göz doldurdu!

Usta isimler ile genç yetenekleri bir araya getiren, merakla beklenen 'Güzel Aşklar Diyarı'nın ilk bölümü izleyici ile buluştu. Hem oyuncu kadrosu hem de çekimleriyle göz dolduran dizinin yayınlanan bölümünde Arhan ailesinin tüm itirazlarına rağmen Deniz'le evlenme niyetinden vazgeçmedi. Lal yıllardır yollarını gözlediği Arhan'ın başkasıyla evleneceğini öğrenince kendine zarar verdi. Düğünde Cemal vuruldu. Cemal'in hayatını kaybettiği dakikalarda oğlu dünyaya geldi. İşte detaylar...

Kapadokya'nın büyüleyici manzaraları arasında geçen 'Güzel Aşklar Diyarı', Deniz (Özgü Kaya) ve Arhan'ın (Burak Berkay Akgül) farklı dünyalardan gelen iki insanın aşkını konu alıyor. Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan dizi, ilk bölümüyle izleyiciyi ekran başına kilitledi.

Haberin Devamı

Mahsun Kırmızıgül'ün yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin ilk bölümü, oyuncu kadrosu ve görselliğiyle dikkat çekti. Deniz ve Arhan'ın aşkının başladığı düğün gecesi, beklenmedik bir cinayetle son buldu ve izleyicilerde büyük bir merak uyandırdı.

GÜZEL AŞKLAR DİYARI İLK BÖLÜM

Sosyal medyada da büyük yankı uyandıran bölümde, Arhan'ın Deniz'e evlenme teklifi ettiği sahne, izleyicilerin beğenisini kazandı.

KANLI DÜĞÜNÜN KURBANI CEMAL OLDU / TIKLA İZLE

Dizinin güçlü oyuncu kadrosu arasında Halil Ergün ve Meltem Cumbul'un yer alması da dikkat çekti. Ergün, Hakim Alaca rolüyle, Cumbul ise Hakim'in gelini Gönül Alaca rolüyle izleyicilerin karşısına çıktı. İki usta oyuncunun yeniden bir araya gelmesi büyük bir heyecan yarattı.

ALACA AİLESİ, ARHAN'IN DENİZ'E OLAN AŞKINA KARŞI ÇIKTI / TIKLA İZLE

Haberin Devamı

İkilinin ekrana dönüşü sosyal medyada büyük yankı uyandırdı ve usta oyuncuların ne kadar özlendiğini bir kez daha gösterdi.

TAKINTILI AŞIK TUFAN, DENİZ'İN PEŞİNE DÜŞTÜ / TIKLA İZLE

Dizinin en çok konuşulan sahnelerinden biri, Kapadokya'nın eşsiz güzelliğine ev sahipliği yapan beyaz bir gelinliğin kana bulandığı düğün sahnesi oldu. Bu sahne, izleyicilerin yüreğine dokunan bir etki bıraktı.

Benzer Videolar