Güzel Aşklar Diyarı dizisi son bölüm haberleri: ‘Güzel Aşklar Diyarı’ dizisinde Bedirhan ne istedi?

Usta isimler ile genç yetenekleri bir araya getiren, merakla beklenen 'Güzel Aşklar Diyarı'nın ikinci bölümü yayınladı. Bu bölümde; Tufan tarafından kaçırılan Deniz'in imdadına Arhan yetişti. İkili arasında çıkan tartışma sonrası Deniz konağı terk etti. Cemal'in ölüm haberiyle konağa gelen Bedirhan'ın isteği herkeste şok etkisi yarattı. İşte detaylar...

Güzel Aşklar Diyarı dizisinin ikinci bölümünde heyecan dolu anlar yaşandı. Burak Berkay Akgül, Özgü Kaya, Halil Ergün, Özgür Emre Yıldırım, Ege Kökenli, Meltem Cumbul ve Melis Birkan gibi usta oyuncuların performansıyla dikkat çeken bölümde, olaylar hızla gelişti.

Arhan, Deniz'i tehlikeden kurtardı. Tufan, Deniz'i zorla tekneye bindirmek isterken Ömer, polislerin nehri kontrol altında tuttuğunu bildirdi. Tufan, kıyıya yaklaşırken Deniz, ellerindeki ipi keserek kaçmaya çalıştı. Ayağı takılan Deniz'i yakalayan Tufan'ı, Arhan zamanında müdahale ederek etkisiz hale getirdi.

Sema, hırsızlık suçundan yakalandı.

Deniz, konağı terk etti. Arhan'ın izinsiz dışarı çıkması nedeniyle kızgın olan Deniz, Arhan'la tartışmaya girdi. Arhan'ın açıklamalarını kabul etmeyen Deniz, "Ben seninle edemem Arhan. O kadarına gücüm yok" diyerek konağı terk etti.

Tufan, sorguda sıkıştı.

Bedirhan'ın isteği herkesi şaşkına çevirdi. Hakim, Roza ve Cihangir ile görüşmek istedi. Bedirhan, "Senin bu şekilde bu evde kalman münasip değildir. Kızım sen kocanı uğurladın, artık bekar bir kadınsın. Cihangir de bekar. İkinizin bir çatı altında bu evde yaşaması bizce münasip değildir ama bunun iki yolu var, ya ben seni ve torunumu alıp Diyarbakır'a döneceğim ya da sen bu evde yaşamak istiyorsan Cihangir'le nikahlanacaksın" dedi. Bu sözler Roza, Gönül ve Cihangir'i şok etti. Roza, "Baba sen ne diyorsun? Ben daha Cemal'imi yeni toprağa verdim. Kocamın üzüntüsü yakıp kavuruyor içimi, sen ne diyorsun baba" diyerek tepki gösterdi.

Hanzade, Cihangir'i ailesine kabul ettirmek için çabalıyor.

Benzer Videolar