Gürsel Baran’dan Cumhuriyet Bayramı Mesajı

(ANKARA) - Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Baran, mesajında Cumhuriyet'in, azim ve inançla yeniden doğan Türk milletinin kaderinin dönüm noktası olduğunu vurguladı. 101 yıldır aynı azim ve kararlılıkla Cumhuriyet yolunda ilerlediklerini belirten Baran, "Bilimden teknolojiye, sanattan spora, üretimden ticarete yeni zaferlerimizin miladı olan Cumhuriyet'in temellerini, birlik ve beraberlik içinde çalışarak, üreterek, ekonomimizi daha ileriye taşıyarak, geliştirerek güçlendiriyoruz" dedi.

Baran, Cumhuriyet'in birlik ve bütünlüğe, gelişmeye ve ilerlemeye yönelik saldırılara karşı dimdik duruşunun bir göstergesi olduğunu ifade ederek, "Birliğimize, bütünlüğümüze, gelişmemize, ilerlememize yönelik hiçbir saldırı bizi yolumuzdan döndüremez. Cumhuriyetimiz, milletimizin alın ve akıl teriyle ilelebet payidar kalacaktır" ifadelerini kullandı.

ATO Başkanı, Cumhuriyet'in, her türlü yokluk ve zorluğa, teröre karşı dimdik duran ve tüm dünyaya ilham kaynağı olan ecdadın emanetini taşıdığını belirterek, Ankara Ticaret Odası olarak ekonomik cephedeki zaferlerle Cumhuriyet'in temellerini güçlendirdiklerini vurguladı. "Cumhuriyet, her türlü güçlüğe rağmen ay yıldızlı bayrağımızı yere düşürmeyenlerin destanıdır. Elini, emeğini bir an olsun esirgemeden çalışarak, üreterek katma değer sağlayanlara, sanatçısından, sporcusuna, çiftçisinden, tüccarına, sanayicisinden bilim adamına, girişimcisinden evinde çalışan Türk kadınlarına, bu milletin evlatları olarak bayrağımızı, hep daha yukarılara taşıyacağız" diyen Baran, sözlerini Cumhuriyet'in banisi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm kahramanları anarak tamamladı.

Ankara Ticaret Odası Cumhuriyet Bayramı Gürsel Baran Politika Ekonomi Güncel Ankara Kültür Yaşam

Benzer Videolar