Gümüşhane Devlet Hastanesi’nde Mezoterapi ve Botoks Uygulamaları Başladı

Gümüşhane Devlet Hastanesi'nde estetik ve sağlık sorunlarının çözümüne yönelik yeni uygulamalar başlatıldı. Mezoterapi ve botoks gibi popüler yöntemler, artık hastanede sunulan hizmetler arasında yer alıyor.

Deri ve Zührevi Hastalıklar Uzmanı Dr. Fatima Erik Doğan, yaptığı açıklamada, mezoterapinin cilt altına vitamin, mineral ve enzim gibi besleyici maddelerin mikro enjeksiyon yöntemiyle uygulanarak cilt yenileme, saç dökülmesi, selülit tedavisi ve bölgesel yağlanma gibi sorunlara çözüm sunduğunu belirtti.

Dr. Doğan, trombosit bakımından zengin plazma tedavisi (PRP) yöntemine ilişkin olarak, PRP'nin kişinin kendi kanından ayrıştırılan plazmanın bölgeye enjekte edilmesiyle sakatlanmaların ve yaralanmaların iyileşmesini hızlandırma amacıyla kullanılan bir tedavi yöntemi olduğunu vurguladı. Botoksun ise uzun yıllardan beri hem tedavi amaçlı hem de kozmetik işlemlerde kullanılan bir ilaç olduğunu ifade etti.

Hastanede mezoterapi, botoks ve PRP hizmetlerine başladıklarını duyuran Dr. Doğan, talep edenlerin kırışıklıklara karşı botoks, saç dökülmesi için PRP ve mezoterapi için polikliniğe başvurabileceğini belirtti. Uygun görülen hastalara tedavi uygulanacağını da ekledi.

Dr. Doğan, mezoterapi tedavisini birçok hastaya uyguladıklarını ve dört ile altı seans aralıklarında başlanan tedavinin, ihtiyaç halinde daha fazla seansla devam edebileceğini söyledi. Tedavilerin sonuçlarının beklendiğini de sözlerine ekledi.

Saç Dökülmesi Güzellik Hastane Eğitim Sağlık

Benzer Videolar