Giovanni van Bronckhorst'un ilk derbi heyecanı

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, Kara Kartal'ın başında ilk kez bir derbi maçına çıkacak.

Heyecan dolu bir derbi mücadelesi, 28 Ekim Pazartesi günü saat 19:00'da Türk futbolunun göz bebeği iki devi Beşiktaş ve Galatasaray'ı karşı karşıya getirecek. Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında oynanacak bu maç, hem puan tablosunda kritik bir önem taşıyor hem de iki ezeli rakibin taraftarlarını heyecan dolu anlara hazır tutuyor.

Beşiktaş, 1 maç eksiğiyle 5 puan geride bulunduğu Galatasaray'ın önünde, zirve yarışında daha da yukarı tırmanmak için zorlu bir görevin altına giriyor. Siyah-beyazlılar, bu derbiyi kazanarak hem rakibiyle arasındaki puan farkını kapatmak hem de ligde zirve mücadelesine dahil olmak istiyor. Bu maç, Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst için de ligdeki ilk derbi deneyimi olacak.

Hollandalı çalıştırıcı, 8 maçta 6 galibiyet ve 2 beraberlikle Süper Lig'de namağlup bir başlangıç yaptı. Daha önce deplasmanda Trabzonspor'a karşı 1-1 berabere kalmış ve Gaziantep FK ile de aynı skorla ayrılmıştı. Van Bronckhorst, Galatasaray'a karşı psikolojik üstünlük sağlamak için bu maçtan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

Unutulmamalı ki, Van Bronckhorst, Beşiktaş'ın Süper Kupa'daki ilk maçında Galatasaray'ı 5-0 gibi net bir skorla yenmişti. Beşiktaş kariyerine bir kupa kazandırarak başlayan Hollandalı, ezeli rakibine karşı da üstünlüğünü kanıtlamak istiyor.

Benzer Videolar