Gençlerden Yardım Kampanyası: 11 Tekerlekli Sandalye İhtiyaç Sahibine Ulaştı

Kütahya'da bir grup genç, sosyal medya aracılığıyla başlattıkları yardım kampanyasıyla ihtiyaç sahibi öğrenciler için 11 tekerlekli sandalye topladı. Bu yardımsever gençler, Yavuz Sultan Selim Özel Eğitim Uygulama Merkezi'nde öğretmenlik yapan Emre Barlak'tan okulun tekerlekli sandalye ihtiyacını öğrendikten sonra harekete geçti.

Sosyal medyada yaydıkları yardım çağrısı kısa sürede geniş bir yankı buldu ve gelen yardımlarla 11 tekerlekli sandalye satın alarak okulu ziyaret eden gençler, hediyelerini öğrencilere teslim etti.

Merkezin bahçesinde düzenlenen mangal etkinliğiyle öğrencilerle bir araya gelen gençler, kendileri tarafından hazırlanan yemekleri de öğrencilerle paylaştı.

Kampanyanın öncülerinden Hüseyin Kasap, basına yaptığı açıklamada, "Öğretmen arkadaşımız okulun ihtiyacını bize anlattı ve biz de böyle bir çalışma başlattık. Yardımlar çok hızlı bir şekilde toplandı ve 11 tekerlekli sandalye temin ederek okulumuza getirdik. Hatta kalan parayla öğrencilerimize kışlık bere ve eldiven de aldık." dedi.

Emre Barlak ise arkadaşlarına ve kampanyaya destek veren herkese teşekkür ederek, "Bu güzellik, ne ilk ne de son olacaktır. Kendi imkanlarımızla yaptığımız bu çalışma güzel bir sonuç verdi. İnsanlarımız gerçekten çok duyarlı. Bir gün içinde tekerlekli sandalyeleri temin edecek miktarı topladık. Okul müdürümüz ve diğer öğretmenlerin de katkıları oldu. Bu güzel işe vesile olduğumuz için çok mutluyuz." diye konuştu.

Okul müdürü Ahmet Hamdi Karamete de gönüllü gençler ve öğretmenlere teşekkürlerini iletti.

Sosyal Medya Güncel Eğitim Yaşam Medya

Benzer Videolar