Gencecik kuryeyi tornavidayla katlettiler

Ankara'nın Sincan ilçesinde kuryelik yapan genç adam Sefa Çelik, bir yol verme meselesinden kaynaklanan tartışmanın sonucunda yaşamını yitirdi. Olay, Atatürk Mahallesi Ankara Caddesi'nde meydana geldi. Sefa Çelik, henüz isimleri bilinmeyen bir grup şüpheliyle yol verme konusunda anlaşmazlığa düştü.

Tartışma kısa sürede şiddete dönüştü ve Çelik kalabalık grubun saldırısına uğradı. Kendini korumak için aracına binip kapıları kilitledi. Saldırganlar aracına zarar vermeye devam edince Çelik araçtan indi. Yaşanan arbede sırasında şüphelilerden biri Çelik'in kalbine tornavida sapladı. Saldırganlar kaçarken Çelik, yakındaki bir iş yerine sığındı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Çelik'e ilk müdahaleyi yaptı ancak hayatını kaybettiği belirlendi. Çelik'in cenazesi memleketi Çorum'da toprağa verildi.

Gencecik kuryeyi tornavidayla katlettilerKaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güvenlik Olaylar 3-sayfa Ankara Güncel Çorum Polis Kaza Suç

Olayı gören esnaf Erdal Kibar, Çelik'e ilk yardımda bulunduğunu ve olay yerinde göğsünde bir yara gördüğünü söyledi. Kibar, Çelik'in dayak yediğini ve aracında ne bulduysa onunla kendini savunduğunu düşündüğünü belirtti.

Benzer Videolar