Geceye damga vurdu! Hazal Kaya’nın kombinine sevenlerinden tam not

Hem güzelliğiyle hem de oyunculuğu ile her zaman kendinden söz ettiren Hazal Kaya, rol aldığı dizinin galasında dikkat çekti. Ünlü isim siyahlar içerisindeki kombiniyle sevenlerinden tam not aldı.

Yönetmen koltuğunda Deniz Yorulmazer'in oturduğu ve senaryosu Nuray Uslu ve Milay Ezengin tarafından kaleme alınan "Sorgu" dizisinin galası, geçtiğimiz akşam gerçekleşti. Dijital bir platformda yayınlanacak olan dizi, geniş bir oyuncu kadrosuyla izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Başrollerinde Hazal Kaya, Çağlar Ertuğrul, Boncuk Yılmaz, Melisa Döngel, Deniz Hamzaoğlu, Oktay Çubuk, Kubilay Tunçer, Ebru Aykaç, Umut Kaya, Burak Hakkı, Ezgi Tombul, Deniz Karaoğlu, Asu Lal Burnak, Zeynep Kızıltan ve Şehsuvar Aktaş gibi deneyimli ve başarılı isimlerin yer aldığı "Sorgu"nun galası, özellikle Hazal Kaya'nın katılımıyla büyük ilgi gördü.

KOMBİNİ BEĞENİ TOPLADI

Oyunculuğunun yanı sıra özel hayatı ve tarzıyla sık sık gündeme gelen Hazal Kaya, galada tercih ettiği tül detaylı korse tarzı üstü ve pantolon kombinasyonuyla beğeni topladı. Takipçileri, Kaya'nın stilini olumlu yorumlarla değerlendirdi.

Benzer Videolar