Gaziantep FK'nin 3 puan özlemi sürüyor

Trendyol Süper Lig kulübü Gaziantep FK, Kayserispor deplasmanından 2-2'lik beraberlikle döndü. Böylece Selçuk İnan'ın öğrencilerinin ligde galibiyet hasreti 7...

Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda Bellona Kayserispor ile 2-2 berabere kalarak galibiyet özlemine bir hafta daha ekledi. Sezonun başında deplasmanda Sipay Bodrum FK'yi 1-0 yenen Gaziantep ekibi, bu sonuçtan sonra 7 maçtır galibiyet yüzü göremedi. Samsunspor, Galatasaray, Net Global Sivasspor ve İkaş Eyüpspor'a yenilen Gaziantep FK, Trabzonspor ile 0-0, Beşiktaş ile de 1-1 berabere kalmıştı. Kırmızı-siyahlılar ayrıca bir haftalık bir ara da vermişti.

KALESİNDE 13 GOL GÖRDÜ

Güneydoğu Anadolu ekibi, Bellona Kayserispor ile oynadığı 2-2'lik beraberliğin ardından galibiyetsiz maç sayısını 7'ye çıkardı. Geçen haftalarda 6 puan toplayan Gaziantep FK, rakip filelere 9 gol atarken, kalesinde 13 gol gördü.

Selçuk İnan Cezasını Tamamladı

Ligin 8. haftasında oynanan Beşiktaş maçında kırmızı kart gören ve 1 maç ceza alan Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan, Bellona Kayserispor karşılaşmasında takımını yalnız bıraktı. Cezasını tamamlayan İnan, ligde 10. hafta maçında iç sahada oynanacak TÜMOSAN Konyaspor mücadelesinde takımın başında olacak.

Benzer Videolar