Galatasaray'ın vazgeçilmezi Abdülkerim Bardakcı!

Galatasaray, bu sezon şu ana kadar 13 resmi maça çıktı. Teknik Direktör Okan Buruk’un en çok süre verdiği isim, 12 karşılaşmada forma giyen ve 1070 dakika...

Galatasaray, milli takım arasına girmeden önce toplam 13 resmi maça çıktı. Sarı-Kırmızılılar bu maçların 8'ini Süper Lig'de oynadı. Teknik direktör Okan Buruk, bu 13 maçta Abdülkerim Bardakcı'ya en çok süre verdi. Abdülkerim, sadece 1 maçta forma giyemedi ve 12 maçta toplam 1070 dakika oynayarak Buruk'un en güvendiği oyuncu oldu. Tecrübeli stoper, 2 gol atarken 1 de asist yaptı. Tüm maçlarda oynayan tek Galatasaraylı futbolcu ise Barış Alper Yılmaz oldu.

Abdülkerim Bardakcı, Türk Milli Takımının da en başarılı stoperleri arasında yer alıyor.

Barış Alper Yılmaz, 13 maçta 1036 dakika ile Abdülkerim'den sonra en çok oynayan ikinci Galatasaraylı futbolcu oldu. Milli futbolcu bu sezon 4 gol atarken 1 de asist yaptı. Bu ikiliyi 12 maçta 1006 dakika oynayan Lucas Torreira takip etti. 4 asist yapan Torreira'dan sonra ise 13 maçın 11'inde 942 dakika kaleyi koruyan kaptan Fernando Muslera geldi. Galatasaray'da en az süre alan oyuncu ise 2 maçta 16 dakika forma giyen Efe Akman oldu.

Benzer Videolar