Galatasaray'dan tüm branşlarda gövde gösterisi!

Galatasaray; erkek futbol, erkek basketbol, kadın basketbol, erkek voleybol ve kadın voleybol olmak üzere 5 ana branşta çıktığı tüm maçları kazanarak tam bir...

Galatasaray taraftarlarının sevinci dorukta! Sarı-Kırmızılılar, kulübün en önemli branşı olan futbolda Antalyaspor'u mağlup ederek muhteşem bir hafta sonu geçirdi. Ancak keyifleri sadece futbolla sınırlı kalmadı; Galatasaray tüm kritik branşlarda zafer kazanarak adeta zirveye doğru koştu.

Süper Lig'de Icardi ve Osimhen'in yıldızlaştığı mücadelede Antalyaspor'u 3-0 yenen Galatasaray, liderlik koltuğunu daha da sağlamlaştırdı. Basketbolda da başarılar devam etti; erkek takımımız deplasmanda Bahçeşehir Koleji'ni 86-80 yenerek zafere ulaşırken, kadın takımımız ise Melikgazi Kayseri'yi 81-58 gibi farklı bir skorla devirdi.

Galatasaray'ın başarısı voleybolda da kendini gösterdi. Erkek voleybol takımımız Akkuş Belediye'yi 3-1, kadın voleybol takımımız ise Zeren Spor'u 3-0 mağlup ederek rakiplerine şans tanımadı. Tüm bu zaferlerin üzerine bir de E-Spor'da gelen galibiyet eklenince, Galatasaray adeta bir zafer şöleni yaşadı.

Bu üst üste gelen zaferler, Galatasaray'ın resmi sosyal medya hesaplarında da büyük bir coşkuyla kutlandı.

Benzer Videolar