Galatasaray'dan Barış Alper Yılmaz ve Yunus Akgün'e yeni kontrat! Ücretlerine ciddi oranda zam…

Galatasaray’da Yunus Akgün’le yeni kontrat imzalanması planlanıyor. Genç yıldızın yanı sıra Barış Alper Yılmaz’ın da yıllık ücretine ciddi oranda zam yapılması...

Galatasaray, Osimhen, Icardi, Sanchez, Muslera, Torreira, Sara ve Mertens gibi yabancı yıldızlara önemli maaşlar öderken yerli oyuncuların kontratlarını iyileştirmeyi hedefliyor.

BARIŞ ALPER VE YUNUS'A ÖNEMLİ ZAM!

İlk olarak Yunus Akgün ve Barış Alper Yılmaz ile yeni sözleşmeler yapılacak. Geçen sezon Barış Alper'in sözleşmesi 2027'ye kadar uzatılmış ve yıllık maaşı 15-20 milyon TL olarak belirlenmişti. Yunus Akgün'ün ise 2026'da sona eren sözleşmesi için 17 milyon TL yıllık maaş alıyor. Galatasaray yönetimi, her iki oyuncunun menajeriyle görüşmelere başlayacak ve onlara önemli bir zam yapmayı planlıyor.

PERFORMANS ÖDÜLLENDİRİLECEK

Sözleşme görüşmelerinin ara transfer dönemine kadar tamamlanması planlanıyor. Özellikle Kerem Aktürkoğlu'nun Benfica'ya transferinden sonra kanatta gösterdiği performansla beğeni toplayan Yunus Akgün'ün başarısı ödüllendirilecek.

ARA TRANSFERE KADAR...

Galatasaray, diğer yerli oyuncuların kontratlarına ilişkin de kararlar almak üzere. Yunus ve Barış'ın sözleşmeleri sonrasında diğer yerli oyuncuların durumları da değerlendirilecek. Yönetim, ara transfer döneminde bu oyunculara ilişkin kararlar da alabilir.

Benzer Videolar