Galatasaray'da yeni problem! 4 isim topun ağzında!

Galatasaray’da sezon başında transfer edilen Sara ve Jakobs ile beraber kronikleşen problemler çözüldü ancak sarı-kırmızılı formayı uzun zamandır giyen 4 ismin...

Galatasaray'ın Cim-Bom'da yaşadığı problemin kaynağı, yeni transferlerden ziyade eski oyuncular oldu. Sarı-kırmızılı ekipte Kadıköy'deki Fenerbahçe galibiyetine ve oluşan puan farkına rağmen, eski yıldızların bu sezon beklentilerin altında kalması hayal kırıklığına yol açtı.

Yaz transfer dönemi büyük tartışmalara sahne olsa da kronikleşmiş bazı sorunların çözüldüğü, sezonun başında kendini gösterdi. Ancak eski oyuncular sınıfta kaldı. Özellikle Gabriel Sara ve Jakobs hızlı bir adaptasyonla takımın önemli isimleri haline gelirken, 8 ve 3 numara pozisyonları güven vermeye başladı.

4 FUTBOLCU KÖTÜ BAŞLADI

Buna karşın, geçmiş yıllarda takımın önemli isimleri olan Muslera, Icardi, Abdülkerim ve Barış Alper, sezona oldukça kötü bir başlangıç yaptı. Teknik Direktör Okan Buruk, bu oyuncuların gerçek performanslarına ulaşmalarıyla birlikte taşların yerine oturacağını düşünüyor.

Galatasaray'da Sara ve Jakobs'un yanı sıra, geri dönen Yunus Akgün'ün müthiş performansı "yeni transfer" etkisi yarattı. Süper Lig ve Avrupa'da toplam 4 gol kaydeden Yunus büyük beğeni topladı.

YENİ TRANSFERLERDEN SADECE JELERT ELEŞTİRİLDİ

Sarı-kırmızılılarda diğer yeni transferlerden Batshuayi, sezona formda başlayıp daha sonra düşüşe geçerken, performansıyla eleştirilen tek isim Jelert oldu. Geç transfer olan Sallai'nin ise adaptasyon için zamana ihtiyacı olduğu belirtiliyor.

Benzer Videolar