Galatasaray'da Okan Buruk istediğini aldı!

Rigas Skola maçına göre kale dışında değişiklik yapmayan Okan Buruk, Alanyaspor karşısında galibiyete uzanmasını bildi. Maç öncesinde, “Son iki maçtaki...

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, RFS maçında kadroda tek değişiklik yaptı. Rigas Skola karşılaşmasında 11'de yer alan Günay'ın yerine, cezası sona eren Fernando Muslera kaleyi korudu. Maç öncesinde konuşan genç teknik adam, sakatlıklardan ve kadro durumundan bahsetti. Sallai'nin antrenmana çıktığını, ancak henüz 11'e hazır olmadığını belirterek, kadroya dahil edildiğini söyledi. Osimhen'in ise henüz iyileşmediğini ve riske edilmek istenmediğini ifade etti. Buruk, milli ara öncesinde kazanarak girmek istediklerini ve iyi oyunculara sahip olduklarını vurguladı. Maçın her bölümünde iyi oynamayı ve son iki maçtaki hatalardan kaçınarak galip gelmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

Ziyech iyileşti ama yok

Hakim Ziyech, sakatlığının geçmesine rağmen dün akşamki mücadelede forma giyemedi. Sezon başında takıma katılan Victor Osimhen de forma giyemeyen isimler arasındaydı.

Fatih Tekke’yi yine yendi

Okan Buruk, Süper Lig kariyerinde daha önce 4 kez karşılaştığı Fatih Tekke'ye karşı, bu karşılaşmada da galip geldi. Buruk, Süper Lig'de puan kaybetmediği teknik direktörler arasında en fazla karşılaştığı isim olan Tekke'yi yine yenerek, bu rekabeti kendi lehine çevirdi.

Icardi elinden geleni yaptı!

Galatasaray'ın Süper Lig'de Alanyaspor'a attığı son 14 golün yarısında Mauro Icardi'nin imzası bulunuyor. Arjantinli forvet, bu süreçte Alanyaspor'un filelerini 4 kez havalandırdı ve 3 de asist yaptı. Alanyaspor, Icardi'nin ligde en fazla gol katkısı sağladığı rakip konumunda yer alıyor. Tecrübeli forvet, dün akşamki maçta da elinden gelenin en iyisini yaparak hücumda etkili bir performans sergiledi, ancak skora katkı sağlayamadı.

6 maçtır geçit yok

Eylül 2021'de Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 mağlup ettiği Süper Lig maçından bu yana Sarı-Kırmızılı rakibi karşısında galibiyet alamayan Alanyaspor, son üç karşılaşmayı dörder gol yiyerek kaybetmişti. Dün akşamki maçın ardından bu seri 6'ya çıktı. Akdeniz ekibi, son 6 maçta Galatasaray'a karşı 2 beraberlik ve 4 yenilgi almış oldu.

Benzer Videolar