Galatasaray-Kasımpaşa maçının en yüksek iddaa oranları Misli'de

Süper Lig’in 6. haftasında oynanan dev derbide Fenerbahçe’yi 3-1 mağlup ederek yoluna kayıpsız devam eden lider Galatasaray, hafta arası UEFA Avrupa Ligi’nde...

Galatasaray, Süper Lig'de mükemmel bir başlangıç yaptı. Kadıköy'deki derbide Fenerbahçe'yi mağlup ederek 6 maçta 6 galibiyete ulaştılar. Avrupa arenasında da başarılı bir başlangıç yapan Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde Yunan ekibi PAOK'u kendi evinde 3-1 yendi. Galatasaray'ın yıldız golcüsü Victor Osimhen henüz ağları sarsamamış olsa da Fenerbahçe ve PAOK maçlarındaki asistleri ve oyun içi performansıyla dikkat çekti. Bir süredir sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Mauro Icardi ise PAOK maçında oyuna dahil olarak gol atarak sahalara geri döndü. Teknik Direktör Okan Buruk yoğun fikstür nedeniyle bu maçta rotasyon yapmayı düşünebilir. Nelsson, Jelert, Sallai ve Icardi'nin ilk 11'de yer alması bekleniyor.

Süper Lig'de güçlü bir kadro kurup pozitif futbol sergileyen Kasımpaşa ise sezona istediği gibi başlayamadı. 6 maçta yalnızca 1 galibiyet alan Kasımpaşa, evinde Fenerbahçe'ye yenildi ve Antalyaspor'la golsüz berabere kaldı. Fiorentina'dan transfer edilen Hırvat oyuncu Josip Brekalo, Antalyaspor maçında kırmızı kart gördüğü için Galatasaray maçında forma giyemeyecek. Kenneth Omeruo ve Loret Sadiku'nun oynayıp oynayamayacağı ise belirsiz. Tecrübeli golcü Nuno Da Costa, Antonin Barak ve Aytaç Kara, Kasımpaşa'nın en önemli kozları olacak.

Galatasaray – Kasımpaşa maçı Türkiye'nin "En Yüksek" iddaa oranları Misli'de!

ÖNE ÇIKAN İSTATİSTİKLER!

- Galatasaray'ın bu sezon oynadığı 6 maçın 5'inde karşılıklı goller atılırken, tüm maçlar 2.5 Üst bitti. - İki takım arasında oynanan son 4 lig maçını Galatasaray kazandı.

- Maçın hakemi Oğuzhan Çakır, bu sezon 4 karşılaşma yönetti. (10 sarı kart)

MİSLİ ÜYELERİ NE OYNUYOR?

Tek Maç, Canlı Bahis ve Şampiyon Oran seçenekleriyle Misli'nin iddaa bülteninde yer alan bu karşılaşmayı kuponlarına alan Misli üyelerinin en çok ilgi gösterdiği tercih "Galatasaray kazanır" oldu! %67'lik kesim, sarı-kırmızılılardan 3 puan bekliyor. MİSLİ YAZARI SABRİ UGAN’IN YORUMU Galatasaray evinde olmasa Kasımpaşa karşılaşması için daha temkinli olabilirdim. Ama Galatasaray kötü gününde de olsa taraftarının desteği ile canlanıyor, oyunun her geçen dakikasında iştahı artıyor. Her ne kadar rotasyon ihtimali olsa da Galatasaray’ın bu form durumu ve geniş kadrosuyla Kasımpaşa karşısında her iki yarıyı da kazanması bana sürpriz olmayacak.

Benzer Videolar