Frankfurt maçı öncesi Beşiktaş'a Almanya'dan uyarı: 95 milyon Euro'luk Muani'den daha iyi…

UEFA Avrupa Ligi'deki ilk maçında Ajax'a 4-0 mağlup olan temsilicimiz Beşiktaş ilk galibiyet için taraftarı önünde Alman ekibi Eintracht Frankfurt ile karşı...

UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden Beşiktaş, ikinci hafta karşılaşmasında Almanya'nın güçlü ekibi Eintracht Frankfurt'la karşı karşıya gelecek.

Frankfurt, Bundesliga'da bu sezon dikkat çekici bir performans sergiledi. İlk hafta Dortmund'a 2-0 mağlup olsalar da, ardından çıktıkları dört maçı da kazanarak beş hafta sonunda 12 puana ulaştılar. Bu hafta sahasında lider Bayern Münih ile zorlu bir mücadeleye hazırlanan Frankfurt, galibiyetle ayrılırsa zirveye yerleşebilecek.

Beşiktaş-Frankfurt karşılaşması öncesinde Alman BILD'den Frankfurt muhabiri Johannes Wolf ile görüştük.

'FRANKFURT'UN HEDEFLERİ BÜYÜK'

"Frankfurt'un Avrupa Ligi'nde iddialı hedefleri var. En iyi 16 turuna direkt olarak katılmayı hedefliyorlar. Bu nedenle, ligde ilk sekiz içinde yer almaları gerekiyor. 2022'deki şampiyonluktan sonra daha fazlası için istekliler. Her rakibe üstünlük sağlayabilecek güçlü bir kadroya sahip olduklarını biliyorlar. Ancak kendilerini en büyük favori olarak görmüyorlar."

'BİRKAÇ DEĞİŞİKLİK OLACAK'

"Pazar günü Bayern'le önemli bir maça çıkacaklar. Teknik direktör de bunu göz önünde bulunduruyor. Kadroda birkaç değişiklik yapılması muhtemel. Tuta, yeni doğan bebeği nedeniyle takımla birlikte seyahat edemedi. Ancak Toppmöller emin: “Sahada güçlü bir takımımız olacak.” Bu maçı çok önemli görüyorlar, özellikle de Plzen'le yapılan hayal kırıklığı yaratan beraberlikten sonra."

'EN BÜYÜK TEHDİT İMMOBİLE'

"Frankfurt için en büyük tehditlerden biri Immobile. Muhteşem bir sezon başlangıcı yaptı ve inanılmaz bir performans sergiledi. Ancak Frankfurt'un da sağlam bir savunma hattı var. Theate, Koch ve Kristensen sezon başlangıcında çok iyi iş çıkardılar ve büyük isimlerden korkmuyorlar."

'İKİ KALEDE DE AKSİYON BEKLİYORUM'

"Çok heyecanlı bir atmosferde oynanacak ilginç bir maç bekliyorum. Frankfurt her zaman hücum odaklı bir oyun sergiler. Saldırı yapmak ve etkili bir oyun oynamak istiyorlar. Bu nedenle, iki kalede de çok fazla aksiyon görürsek şaşırmam."

'95 MİLYONLUK MUANI'DEN DAHA İYİ'

"Frankfurt'un en tehlikeli oyuncuları, kuşkusuz forvetleri. Marmoush, 6 golle Bundesliga'da gol krallığı yarışında lider durumda. Her şeyi yapabiliyor. Hızlı, yetenekli ve golcü özellikleri çok gelişti. Ekitiké'yi izlemek de büyük bir keyif. Avrupa'da bulabileceğiniz en yetenekli hücum oyuncularından biri. Ve gittikçe daha iyiye gidiyor. Frankfurt'ta onun, PSG'ye 95 milyon Euro'ya satılan Kolo Muani'den bile daha iyi olacağı düşünülüyor. Küçük bir sakatlık geçirdiği için ilk 11'de yer alması sürpriz olur. Ancak bu iki hücum oyuncusu tek başlarına tüm bilet fiyatlarına değer."

Burak ÖZDEMİR - Fanatik.com.tr ÖZEL

Benzer Videolar