Fotoğraf ses getirmişti! Eyüp Aksu’dan "Taksi bulamadığı için minibüse bindi" iddialarına yanıt

İstanbul Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu, son günlerde sosyal medyada gündem olan "Taksi bulamadığı için minibüse bindi" iddialarına yanıt verdi.

FOTOĞRAF VİRAL OLDU

Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısından sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Aksu, fotoğraflarla ilgili soruya şöyle cevap verdi: "Ben Türkiye Şoförler Otomobilciler Federasyonu'nun İstanbul'daki UKOME temsilcisiyim. Kamyon, kamyonet, minibüs, otobüs, servis, taksi dolmuş, taksi gibi tüm ulaşım sektörünün temsilcisiyim. Bu sebeple tüm ulaşım sektörüyle görüşüyoruz, istişare ediyoruz ve raporlar hazırlıyoruz.

"TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINI KULLANIYORUM"

Tüm ulaşım araçlarını kullanıyorum. İstanbul'da bildiğiniz gibi sabah ve akşam saatlerinde trafik yoğunluğu %90'a ulaşıyor. Bu nedenle metro, tramvay gibi toplu taşıma araçlarını kullanıyorum. Dün minibüsle seyahat ettim ve bazen toplu taşıma araçlarını kullanarak işe gidip geliyorum. İstediğiniz zaman taksi bulabilirsiniz, ben de istediğim zaman taksi kullanıyorum. Bu olayın bununla hiçbir ilgisi yok, tercihen minibüs kullandım." dedi.

Fotoğraf ses getirmişti! Eyüp Aksu'dan Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Politika Güncel trafik Ulaşım Yaşam Eyüp

"
Benzer Videolar