Feyyaz Uçar'dan Galatasaray açıklaması!

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, Olimpik Lyon maçından sonra konuştu.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda Olimpik Lyon'u 1-0 mağlup ettikten sonra futbol şube sorumlusu Feyyaz Uçar, galibiyeti değerlendiren açıklamalar yaptı.

Uçar, Lyon'daki zorlu maçın sonucunda elde edilen galibiyeti "inanılmaz" olarak nitelendirdi. Maçın her anında her şeyin olabileceğini vurgulayarak, direğe giden şutlar ve VAR kararlarının kritik olduğunu belirtti. Beşiktaş'ın golü bulmasının ardından 2-0 veya 3-0'ı da bulabilirlerdi diye ekledi. Uçar, bu galibiyetin Beşiktaş için Avrupa'da önemli bir dönüm noktası olduğunu ve 3 puanın takımını ilk 24 takım arasına sokacağını düşünüyor.

Ersin Destanoğlu'nun gösterdiği fedakarlığa değinen Uçar, kalecisinin kısa sürede iyileşip sahaya dönmesinin ve iyi bir performans sergilemesinin Beşiktaşlılık ruhunun bir göstergesi olduğunu söyledi. Ersin'in fedakarlığını takdir ettiklerini ve diğer oyuncuların da ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarını belirtti.

Gedson Fernandes'in performansını da değerlendiren Uçar, sezon başından itibaren gösterdiği performansla içeriden yapılan transferlerin önemini vurguladı. Gedson'un geçen seneye göre çok farklı bir performans sergilediğini ve bunun takımın iyi mücadele etmesiyle ve yanındaki iyi oyuncularla bağlantılı olduğunu söyledi. Uçar, Gedson'un performansında Rafa Silva'nın büyük katkı sağladığını ve Mario'nun katılımıyla birlikte takımda paslaşabileceği ve vakit geçirebileceği arkadaşlarının olduğunu belirtti. Tüm bunların takımın sahadaki mutluluğuna yansıdığını ekledi.

Galatasaray derbisi hakkında soruya cevap veren Uçar, derbinin Türk futbolunun lokomotifi olduğunu ve oyuncularının ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını belirtti. Her iki takımın da formda olduğunu ve çok güzel bir maç olacağını düşünürken, centilmence ve futbolun iyi olduğu bir maç olmasını ve hak edenin kazanmasını diledi.

Benzer Videolar