Ferdi Tayfur – Tuğçe Tayfur arasında soyadı krizi büyüyor! Necla Nazır devreye girdi: Evladımın arkasındayım

Ferdi Tayfur ile uzun süredir gerilim yaşadığı kızı Tuğçe Tayfur arasında sular durulmuyor. Soyadı kavgası gerilimine Anne Necla Nazır da dahil oldu. Necla Nazır, Evladımın arkasındayım dedi.

Geçtiğimiz yıl ağustos ayında Muhammet Aydın ile dünya evine giren Tuğçe Tayfur, kısa bir süre sonra hamile olduğunu duyurmuştu. 18 Haziran 2024 tarihinde ise ilk kız çocuğu Tuğçe Lina'yı kucağına almıştı.

Haberin Devamı

Ferdi Tayfur ile Tuğçe Tayfur Aydın arasında gerilimler yaşandığı biliniyordu. Ferdi Tayfur, kızının düğününe bile katılmamıştı. Dün açıklama yapan Tuğçe Tayfur, "Susamıyorum, haksızlığa tahammül edemiyorum. Dosyayı benden gizlediler. İçeriğini görünce utandım. Tuğçe Tayfur Store bir marka ve ben kimsenin soyadını çalmadım. Bu benim öz babamın soyadı ve bunun için benden 50 milyon TL mi istiyorsunuz? Utandım, gerçekten utandım. Ben Ferdi Tayfur Store açmadım. Kendi adımla açtım mağazayı. Senin istediğin gibi oldu; sahneyi bırak, sen zaten güzel çizim yapıyorsun dedin. Kocam da arkamda durdu." dedi.

Haberin Devamı

ANNE NECLA NAZIR AÇIKLAMA YAPTI

Baba ve kız arasındaki gerilim devam ederken, Necla Nazır da konuya ilişkin bir açıklama yaptı. Nazır, "Ne yaptı Tuğçe sana? Ne malında ne mülkünde gözü olmadı. Ben evladımın, torunlarımın rızkını etrafındaki insanlara yedirmem. Seni ne duruma düşürdüler? Sen böyle bir insan mıydın? Seni evladına düşman bir baba ilan ettiler. Benim evladım sizin elinize doğdu, ne yaptı Tuğçe size? Ben buradayım, annesiyim ve evladımın arkasındayım." dedi.

Benzer Videolar