Fenerbahçe'de Jose Mourinho'dan oyuncularına ilaç gibi açıklama! Manchester United maçı sonrası sözleri ortaya çıktı

Fenerbahçe, Süper Lig'de deplasmanda oynadığı Samsunspor maçından 2-2'lik eşitlikle ayrılarak liderlik yarışında büyük bir yara almıştı. Ardından UEFA Avrupa...

Fenerbahçe, perşembe günü Manchester United ile oynanan karşılaşmada aldığı bir puanla Samsunspor'a kaybedilen iki puanı telafi etti.

Hem teknik heyet hem de oyuncular, aynı performansı sergilemeleri durumunda her maçı kazanabileceklerine inanıyor.

Teknik Direktör Jose Mourinho, Manchester maçının ardından yaptığı açıklamada oyuncularının muhteşem bir performans sergilediğini ve herkesin elinden gelenin en iyisini yaptığını vurguladı. Mourinho, oyuncularına Türkiye Ligi'nde bu performansı sergilerlerse bütün takımları yeneceklerini söylemişti.

'Şimdi telafi zamanı!' Bodrumspor maçının son idmanı öncesinde oyuncularıyla bir toplantı yapan Mourinho, Manchester United'da sergiledikleri müthiş performansı unutmaları ve önümüzdeki maça odaklanmaları gerektiğini vurguladı. Samsunspor maçında istenmeyen puanlar kaybettiklerini ve telafi etme zamanının geldiğini belirten Mourinho, oyuncularına güvendiğini ve aynı futbolu sahaya yansıttıkları takdirde üç puanı alacaklarına inandığını söyledi.

Sol bekte gözler Kostic'de!

Mourinho, Bodrumspor maçında sol bekte Filip Kostic'i görevlendirmeyi planlıyor. Jayden Oosterwolde'nin sakatlığı nedeniyle UEFA listesinde isimleri yer almayan Kostic ve Levent Mercan'ı, Avrupa Ligi'nde oynanan Manchester United maçında oynatamayan Portekizli çalıştırıcı, bu bölgede Mert Müldür'e şans vermişti. Bu maçta ise Kostic'in sahada olma ihtimali yüksek gözüküyor.

Benzer Videolar