Fenerbahçe'de gündem sağ bek transferi! Mourinho Ajax'ın yıldızını istedi

Fenerbahçe'nin başarılı sağ beki Osayi Samuel'in sakatlıkları, Mert Müldür'ün ise yetersiz kalması nedeniyle Portekizli teknik adam Jose Mourinho, yönetimden...

Fenerbahçe'de sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Osayi-Samuel'in, yurt dışından gelen tekliflerle ilgilenmekte olduğu biliniyor. Sakatlıklardan kurtulamayan Osayi-Samuel'in ve yetersizliğiyle sıkça eleştirilen Mert Müldür'ün performanslarından memnun olmayan Jose Mourinho, yönetimden yeni bir sağ bek transferi istedi. Bunun üzerine sarı-lacivertli kulüp, Hollandalı yıldız futbolcu Devyne Rensch için devreye girdi.

YALNIZCA 371 DAKİKA

Bright Osayi-Samuel, bu sezon sadece 371 dakika forma giyebildi. Sakatlıklarla mücadele eden Nijeryalı futbolcu, istikrarlı bir performans sergileyemedi ve sözleşmesini uzatmayı kabul etmedi. Norwich City ve Lens, devre arasında Osayi-Samuel'e teklif yapmayı planlıyor. Osayi-Samuel'in yokluğunda forma giyen Mert Müldür ise Mourinho'nun beklentilerini karşılayamadı. Bu nedenle sağ bek takviyesi Fenerbahçe için bir zorunluluk haline geldi. Ocak transfer döneminde takviye arayan Mourinho, kulübe istediği oyuncuyu bildirdi.

MOURINHO RENSCH'İ İSTEDİ

Osayi-Samuel'in sakatlıkları ve Mert Müldür'ün yetersizliği nedeniyle takviye talebinde bulunan Jose Mourinho, Ajax'tan Devyne Rensch'i transfer listesine ekledi. Portekizli teknik direktörün, Ajax'tan Devyne Rensch'i istediği ve yönetimin oyuncu için görüşmelere başladığı öğrenildi. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Devyne Rensch'i Roma ve Inter de takip ediyor. 21 yaşındaki Hollandalı sağ bekin piyasa değeri 10 milyon Euro. Ajax forması giyen genç yıldız bu sezon 4 maçta 1 gol katkısı sağladı.

Ligde son hafta maçını bay geçen Fenerbahçe, 10 günlük milli ara boyunca hazırlık maçı yapmayacak. Antrenmanları yeterli bulan Mourinho, altyapı takımını da değerlendirerek çift kale maçlarla oyuncularını hazır tutacak.

Benzer Videolar