DOLAR 34,1657 0.08%
EURO 38,2175 -0.21%
ALTIN 2.917,95-0,51
BITCOIN 22515131.20373%
İstanbul
25°

AÇIK

05:26

SABAHA KALAN SÜRE

Fenerbahçe-Union SG maçının en yüksek oranları Misli'de!
12 okunma

Fenerbahçe-Union SG maçının en yüksek oranları Misli'de!

UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele edecek olan temsilcimiz Fenerbahçe, Lig Aşaması’daki ilk maçında bugün Belçika ekibi Union Saint-Gilloise’yi konuk edecek....

ABONE OL
Eylül 26, 2024 07:33
Fenerbahçe-Union SG maçının en yüksek oranları Misli'de!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe, Galatasaray’a karşı evinde aldığı son mağlubiyetin ardından, UEFA Avrupa Ligi’nin ilk maçında Union SG’yi ağırlamaya hazırlanıyor. Sarı-lacivertliler, taraftarları önünde bir galibiyetle hem moral bulmak hem de Avrupa Ligi’ne iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Bugün saat 19.45’te Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak karşılaşma, “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile Misli’de yer alacak. Maçın düdükleri Fransız hakem Benoit Bastien tarafından çalınacak.

UEFA Avrupa Ligi bu sezon yeni bir formatla oynanıyor. 36 takımın yer aldığı Lig Aşaması’nda her takım 8 maç yapacak: 4’ü kendi sahasında, 4’ü deplasmanda. Bu 8 maçın hepsi farklı rakiplerle oynanacak, yani bir takım evinde oynadığı rakip ile deplasmanda tekrar karşılaşmayacak. Fenerbahçe’nin gruptaki rakipleri ise Union SG, Twente, Manchester United, AZ Alkmaar, Slavia Prag, Athletic Bilbao, Lyon ve Midtjylland.

Fenerbahçe ve Union SG geçtiğimiz sezon UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu’nda karşı karşıya gelmişti. Fenerbahçe, deplasmanda rakibini 3-0’la geçmişti, ancak Union SG Kadıköy’de temsilcimizi tek golle yenmişti. Sarı-lacivertliler, turu geçmeyi başarmıştı.

Fenerbahçe, bu sezon Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu’nda Lille’ye elenerek UEFA Avrupa Ligi’ne katıldı. Rakibi Union SG ise geçen sezon Belçika Ligi’ni şampiyon bitirmişti ve Şampiyonlar Ligi Play-off turunda mücadele etmişti. Slavia Prag’a elenen Union SG, Avrupa Ligi’ne katıldı.

Fenerbahçe, bu maçla Avrupa kupalarında 275. maçına çıkacak. Sarı-lacivertliler, daha önce 274 Avrupa maçı oynadı, 109’unu kazandı, 109’unda kaybetti ve 56’sını beraberlikle tamamladı. Avrupa arenasında 374 gol atan Fenerbahçe, kalesinde ise 391 gol gördü.

Fenerbahçe, bu maçta Belçika’dan bir rakiple 11. kez karşılaşacak. Daha önce 10 Belçika takımı ile karşılaşan Fenerbahçe, bu maçlardan 5’ini kazandı, 3’ünü beraberlikle tamamladı ve 2’sinde mağlup oldu.

Fenerbahçe’de Osayi-Samuel’in sakatlığı nedeniyle Union SG maçında oynayıp oynayamayacağı henüz net değil. Serdar Aziz, Levent Mercan, Bartuğ Elmaz, Oğuz Aydın, Filip Kostic ve Ryan Kent ise Avrupa müsabakalarında forma giyemeyecek.

Geçen sezon Belçika Ligi’ni şampiyon bitiren Union Saint-Gilloise, bu sezona iyi bir başlangıç yapamadı. 8 maç sonunda 10 puan toplayan takım, liginde 12. sırada yer alıyor. Ayrıca Fenerbahçe maçı öncesinde cezalı Mohamed Fuseini, sakatlığı bulunan Elton Kabangu ve listede yer almayan Promise David, Lazare Amani, Casper Terho ve Guillaume François da Fenerbahçe’ye karşı oynayamayacak.

İşte maç hakkında dikkat çeken bazı istatistikler:

  • Fenerbahçe, Kadıköy’de oynadığı son 16 Avrupa maçında 13 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Tek yenilgisi Union SG’ye karşı geldi.
  • Fenerbahçe’nin son 5 Avrupa maçında karşılıklı goller atıldı.
  • Union SG, son 6 resmi maçının 5’inde gol atamadı ve bu sezon deplasmanda oynadığı 6 resmi maçı da kazanamadı.

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve 50+50 TL kazanma şansını yakalayın. Fenerbahçe – Union SG maçının heyecanını “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile daha fazla yaşayın!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP