Fenerbahçe sol beki Belçika'da buldu! Mourinho transfere onay verdi

Trendyol Süper Lig'de son maçında Samsunspor karşısında puan kaybı yaşayan Fenerbahçe, yıldız oyuncusu Jayden Oosterwolde'den kötü haberi aldı. Hollandalı...

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'de Samsunspor ile oynadığı maçta aldığı beraberlik sonrasında zirve yarışında büyük bir darbe almıştı. Bu puan kaybının ardından, özellikle de teknik direktör Jose Mourinho eleştirilerin odak noktası haline gelmişti. Bugün UEFA Avrupa Ligi'nde İngiliz devi Manchester United'ı konuk edecek olan Kanarya, 3 puan için mücadele edecek.

F.BAHÇE KÖTÜ HABERİ ALDI

Samsunspor maçı sırasında sakatlanarak oyundan çıkan Jayden Oosterwolde'den Fenerbahçe'ye kötü bir haber geldi. Çapraz bağları kopan yıldız sol bekin ameliyat olması gerekeceği ve en az 5 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Bu sakatlığın ardından sol bek pozisyonuna takviye yapma ihtiyacı duyan sarı-lacivertli yönetim harekete geçti.

MOURINHO ONAY VERDİ

Oosterwolde'nin yerine bir oyuncu arayan Fenerbahçe yönetimi, aradığı isimle Belçika'da karşılaştı. Fenerbahçe, sol bek transferi için Belçika ekibi Club Brugge'da forma giyen Maxim De Cuyper'i gündemine aldı. Kanarya yetkililerinin, Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Milan-Club Brugge maçında 23 yaşındaki sol kanat oyuncusunu izlediği öğrenildi. Fenerbahçe'nin devre arasında Club Brugge'un kapısını çalması ve transferi tamamlaması bekleniyor.

De Cuyper'in kulübüyle olan sözleşmesi 2028 yılında sona eriyor. Bu sezon 14 maçta forma giyen 23 yaşındaki genç oyuncunun piyasa değeri 12 milyon euro.

Benzer Videolar