Fenerbahçe Ferdi Kadıoğlu'nu mumla arıyor! Oosterwolde şoku!

Jayden Oosterwolde hücuma çıkmıyor, takım Alan Saint-Maximin’e bakıyor. ile rakiplerine tehlike oluşturan Fenerbahçe, Brighton’a giden eski yıldızı Ferdi...

Fenerbahçe, geçen sezon yıldız oyuncusu Ferdi Kadıoğlu'nu 30 milyon Euro karşılığında Premier Lig ekibi Brighton'a transfer etti. Bu transfer, kulübün kasasını doldururken, sahadaki hücum gücünü de zayıflattı. Geçen sezon Ferdi ve Tadic ikilisi rakiplere korku salıyordu ve takımın toplam 29 golüne katkı sağlamıştı. Ferdi'nin yokluğu, sol kanattaki güvenilirliği ortadan kaldırdı ve sarı-lacivertlileri geriye götürdü. Derbide ise savunmada Barış Alper zor anlar yaşadı ve Saint-Maximin'i durdurmakta güçlük çekti.

GEÇEN YILDAN BİR GOL FAZLA

Bu sezon Fenerbahçe, hücumda sadece Maximin'e güvenirken, Jayden Oosterwolde savunmada görev alıyor. Teknik direktör Jose Mourinho, Hollandalı oyuncuya hücumda güvenmiyor. Maximin, ligde 6 maçta 1 gol atıp 3 asist yaptı ve 4 gole katkı sağladı. Takım da geçen sezonun 6. haftasına göre 1 gol daha fazla attı (13/14), ancak taraftarlar Ferdi-Tadic ikilisinin uyumunu özlüyor.

MOURINHO: DERSİMİZ DERBİNİN HATALARI

Fenerbahçe, sezonun ilk derbisinde Galatasaray'a 3-1 mağlup olarak ilk yenilgisini aldı. Teknik direktör Jose Mourinho, ders çıkarmak için maçın her anını analiz etti ve hataları tespit etti. Bu analizleri takımla paylaşan Mourinho, 2 saatten fazla süren bir toplantıda oyunculara "Bir daha asla bu şekilde bir oyun istemiyorum" dedi. Derbiyi unutmamalarını ve Avrupa Ligi'ne iyi bir başlangıç yapmak için bu maçı bir ders olarak görmelerini istedi.

MAXİMİN AVRUPA'YA ZOR

Derbide morali bozulan Fenerbahçe, Avrupa Ligi'ne Belçika temsilcisi U.S. Gilloise'i konuk ederek başlayacak. Derbi sonrası Allan-Saint Maximin'in kontrollerinde ciddi bir durum tespit edilmese de, oyuncu riske edilmeyecek. Sol kanatta Tadic'in oynaması bekleniyor. Sakatlıktan kurtulan Osayi ise Antalya deplasmanında kadroya girecek.

Benzer Videolar