Eski sevgilisini darp ettiği iddiasıyla yargılanmıştı! Çağatay Akman davasında karar

Şarkıcı Çağatay Akman'ın, eski sevgilisi Öykü Uslu'nun kapısına dayandığı ve Uslu ile onu uzaklaştırmak isteyen arkadaşını darp ettiği iddiasıyla yargılandığı dava, karara bağlandı. Mahkeme, Akman'ın müşteki sanıklar Öykü Uslu ve Furkan Ayaz'a yönelik ‘tehdit' suçunu işlediği sabit olmadığı gerekçesiyle beraatına, diğer tüm suçlar yönünden tarafların karşılıklı şikayetlerinden vazgeçtikleri gerekçesiyle de davanın düşmesine hükmetti.

Şarkıcı Çağatay Akman'ın eski sevgilisi Öykü Uslu'nun evine giderek, Uslu'nun durumu arkadaşı Furkan Ayaz'a bildirmesi üzerine ikisini de darp ettiği iddiasıyla yargılandığı dava sonuçlandı. İstanbul 50. Asliye Ceza Mahkemesi'nde gerçekleşen duruşmada, davalı sanık Çağatay Akman ve tarafların avukatları hazır bulundu.

Öykü Uslu ve Furkan Ayaz'a yönelik "tehdit" suçlamasıyla ilgili olarak, Cumhuriyet Savcısı, yeterli delil olmadığı gerekçesiyle beraat kararı verilmesini talep etti.

Çağatay Akman savunmasında, herhangi bir söyleyecek sözü olmadığını belirterek, karşı taraftan şikayetçi olmadığını ve beraatini istediğini ifade etti. Müştekinin avukatı ise, müvekkilinin şikayetten vazgeçtiğini belirtti ve davada düşme kararı verilmesini talep etti.

Sanık avukatı, Furkan Ayaz hakkındaki şikayetten vazgeçtiklerini belirterek, Akman'ın hakkında yöneltilen suçtan düşme ve beraat kararı verilmesini talep etti.

Mahkeme, Çağatay Akman'ın Öykü Uslu ve Furkan Ayaz'a yönelik "tehdit" suçunu işlediğine dair yeterli kanıt bulunmadığı gerekçesiyle beraat kararı verdi. Diğer suçlamalar içinse, tarafların karşılıklı şikayetlerinden vazgeçtikleri gerekçesiyle dava düşürüldü.

İddianamede, Çağatay Akman'ın Öykü Uslu ve Furkan Ayaz'a yönelik "basit yaralama" suçundan 8 aydan 2 yıla, "tehdit" suçundan 1 yıldan 4 yıla ve "hakaret" suçundan 7 aydan 4 yıl 8 aya kadar hapis cezası isteniyordu. İddianamede ayrıca, Öykü Uslu ve Furkan Ayaz'ın ayrı ayrı "basit yaralama" suçundan 4 aydan 1 yıla, "hakaret" suçundan ise 3 ay 15 günden 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası isteniyordu.

Benzer Videolar