Eski Fenerbahçeli Max Kruse olay itiraf 'Kampta kadınla basıldım'

Fenerbahçe'ye büyük umutlarla transfer olan ve olaylı bir şekilde takımdan ayrılan Alman futbolcu Max Kruse, yaklaşık 1,5 yıl önce profesyonel futbol...

Fenerbahçe'ye 2019 yılında transfer olan Max Kruse, pandemi döneminde alacaklarının ödenmemesi sebebiyle sözleşmesini feshetmişti. Daha sonra kulübe dava açan Kruse, 6 milyon Euro tazminat kazandı. Bir buçuk yıl önce futbolu bırakan Alman oyuncu, son dönemde aşırı kilolarıyla sık sık gündeme geliyordu. Şimdi ise açıklamalarıyla gündemde.

36 yaşındaki emekli forvet, Almanya'da yayınlanan 'Big Brother' programına konuk oldu. Program sırasında yaptığı itiraflar hem futbol dünyasında hem de izleyiciler arasında büyük yankı uyandırdı.

Kruse, programda 2013 yılında Londra'da İngiltere'ye karşı oynanan bir dostluk maçı öncesinde yaşadığı bir olayı itiraf etti. O dönem Almanya Milli Takım teknik ekibinde yer alan Hansi Flick ve Oliver Bierhoff'un, Kruse'u otel odasında bir kadınla yakaladığını söyledi.

"Takım otelindeki bir poker oyununda biri bana odama bir kadın çağırmamı önerdi. Ben de kabul ettim. Odamda kadınla konuşmaya başladık ve beş dakika sonra kapı çalındı. Kapıyı açtığımda Hansi Flick, yardımcı antrenör ve takım koordinatörü Oliver Bierhoff'u gördüm. Bana, 'Onu hemen gönder, bu konuyu sabah konuşacağız' dediler. Ertesi gün ise, 'Sahadaki performansından memnunuz ama böyle şeyler yapamazsın. Ya futboluna tamamen odaklanırsın ya da Dünya Kupası kadrosunda yer almazsın' uyarısını aldım."

Kruse, sezonun geri kalanını sorunsuz geçirdiğini ancak yine de 2014 Dünya Kupası kadrosunda kendine yer bulamadığını belirtti. "Dünya Kupası kadrosunun dışında kalmak beni derinden yaraladı. O takımla şampiyonluk yaşamak harika olurdu. O dönem otel odalarına eskort getiren başka futbolcular da vardı, ama belki onlar bu işi daha zekice halletmişlerdi," diye ekledi.

Kruse ayrıca 10 yıldır hemoroid sorunu yaşadığını ve bu durumla başa çıkmanın zor olduğunu belirtti. "10 yıldır hemoroid sorunu yaşıyorum. Ama hiç doktora gitmedim. Bu durumla başa çıkmak benim için gerçekten zor. Bir kadının jinekologda oturduğu koltuğa oturup birinin popomun içine bakmasını istemiyorum. Bu düşünceyle başa çıkmakta zorlanıyorum," dedi.

Benzer Videolar