Erzurum’da Servis Aracının Çarptığı 6 Yaşındaki Çocuk Ameliyata Sevk Edildi

Geçtiğimiz hafta Palandöken'de yaşanan üzücü bir kaza sonrasında 6 yaşındaki Emre Kara, ağır yaralanarak Ankara'ya sevk edildi. Olay, çocuğun okul servisi aracından inerken şoförün dikkatsizliği nedeniyle yaşandı.

24 Eylül'de Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi'nde gerçekleşen olayda Emre Kara, okul servisi aracından inerken şoförün hareket ettirdiği araç tarafından çarpıldı. Çarpmanın etkisiyle araç, çocuğun üzerinden geçti.

Erzurum Şehir Hastanesi'nde tedavisi tamamlanan Emre Kara, göz ve beyin ameliyatı için Ankara'daki Bilkent Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Ağabeyi Fatih Kara, kardeşinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğunu ve yoğun bakımda olduğunu belirtti.

Fatih Kara, kardeşinin servis aracından inerken şoförün beklemeden hareket ettiğini ve bunun sonucunda yaşanan kazayı anlattı. Emre Kara, servis aracının önce kolundan ardından da vücudundan geçti. Şoför ise çocuğu kucaklayarak bir balkonun altına bıraktı ve çevredeki inşaatçılara "balkondan düştü" diyerek durumu bildirdi.

Emre Kara'nın gözleri ve beyni ameliyat edilmesi gerekiyor ve tedavisi yoğun bakımda devam ediyor. Aile ve yakınları, çocuğun durumunu merakla takip ediyor.

Kaza sonrası polisler tarafından gözaltına alınan servis aracı sürücüsü B.A, adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış ancak olay anına ilişkin görüntüler incelendikten sonra yeniden gözaltına alınarak tutuklanmıştı.

Olayın yaşandığı an, bir apartmanın güvenlik kamerası tarafından kaydedilmişti.

Servis aracı Palandöken Emre Kara Ameliyat erzurum 3-sayfa Sağlık Güncel Ankara Hukuk Çocuk Kaza

Benzer Videolar