Ertuğrul Doğan'dan camiasına birlik ve beraberlik çağrısı

Trabzonspor Kulübü Başkanı Doğan'dan birlik ve beraberlik çağrısı:

Trabzonspor Dergisi'nde kaleme aldığı yazıda Doğan, camianın birlik ve beraberlik ihtiyacının önemini vurguladı. "Doğru yolda ilerlemenin, tuzaklardan uzak durmanın tek yolu birlik ve beraberlikten geçiyor." diye belirtti.

Doğan, dünyanın dört bir yanındaki tüm Trabzonsporluların önemli bir dönüm noktasında olduğunu ifade etti. "Ya tüm anlaşmazlıkları, kırgınlıkları ve çıkar çatışmalarını bir kenara bırakıp kenetlenerek birlik olacağız ve Süper Lig yolunda birlikte koşacağız. Ya da Trabzonspor'a hiçbir faydası olmayan kırgınlıklar, şikayetler ve kısır döngüler içinde kutuplaşacağız." dedi.

Doğan, bordo-mavili yönetimin kısa vadeli hedefini açıkça dile getirdi: "Şenol Güneş hocamızın önderliğinde Süper Lig'e odaklandık. Ayrıca mali disiplinimizden ödün vermeden kulübü finansal özgürlüğüne kavuşturmayı hedefliyoruz. Bu iki önemli hedefi kişisel çıkarlarımızdan değil, Trabzonspor'un menfaatleri için belirledik. Takım performansını, bilet fiyatlarını, TS Club ürünlerini tartışabiliriz, ancak bu iki büyük hedefe ulaşmak için birlik olmamız gerekiyor." şeklinde konuştu.

Benzer Videolar