Erling Haaland'a Kerem Aktürkoğlu şoku! Avrupa onu konuşuyor…

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup 4. maçında A Millî Futbol Takımı'nın, deplasmanda İzlanda’yı 4-2 mağlup etmesi Avrupa basınında geniş yankı uyandırdı....

UEFA Uluslar B Ligi'nde, A Milli Futbol Takımı deplasmanda İzlanda'yı 4-2'lik skorla mağlup ederek gruptaki namağlup liderliğini korudu. Bu zafer dünya basınında geniş yankı buldu.

İzlanda - Türkiye maçının gollerini izle (VİDEO) daha fazla video için

İspanyol Marca gazetesi, saha koşullarının futbolcuların rahat bir şekilde oynamasını engellediğine dikkat çekerken, Teknik Direktör Vincenzo Montella'nın tüm oyuncularını maçın büyük bölümünde oyunda tuttuğunu belirtti. İspanyol Relevo ise Real Madrid'de yedek kalmasına rağmen Türkiye Milli Takımı'nda 11'de oynamaya devam eden Arda Güler'in performansının dikkat çektiğini yazdı.

KEREM'E ÖVGÜ...

Arda'nın Karadağ maçının ardından, İzlanda maçında da aynı rolü üstlenerek gösterdiği performansın dikkat çektiği belirtildi. Portekiz basınından Sapo, milli takımın galibiyetinde bir kez daha belirleyici olan Kerem Aktürkoğlu'nun performansına vurgu yaptı. Aktürkoğlu'ndan, Benfica'nın kanat oyuncusu olarak bahseden Sapo, Türkiye'nin namağlup olarak puanını 10'a çıkardığını ifade etti. Desporto Ao Minuto ise Kerem Aktürkoğlu'nun sadece Benfica'da değil milli takımda da iyi performans göstermeye devam ettiğini yazdı. Aktürkoğlu'nun, Türkiye'nin deplasmanda İzlanda'yı 4-2 mağlup ettiği maçta parladığını ve asistinin yanı sıra harika bir gol de attığını vurguladı.

ARDA FARK YARATTI

Portekiz basınından A bola, Kerem Aktürkoğlu'nun, Türkiye'nin Uluslar Ligi'nde İzlanda karşısında ceza sahası dışından attığı harika golle maçı tamamladığını yazdı. Normalde kanat oynayan Kerem'in, İzlanda karşısında en ileri uçta oynadığını belirten A bola, attığı golden önce İzlanda kalecisinin hatasını değerlendirdiğini ve Arda Güler'in yaptığı asisti de vurguladı.

LİDERLİĞİ ÜSTLENDİLER

İspanyol Defansa Central, Arda Güler'in Türklere zafere taşıdığı başlığını atarken, Arda'nın da Real Madrid forması giyen futbolcular arasında en önemli performansı sergileyen oyuncu olduğunu yazdı. Stadio Deportivo ise Arda Güler'in, İzlanda mücadelesinin son dakikalarında attığı golle Türkiye Milli Takımı'nda liderliği üstlendiğini belirtti.

KEREM, HAALAND'I DA SOLLADI

UEFA Uluslar B Ligi'nde A Milli Takım'ın İzlanda'yı 4-2 mağlup ettiği karşılaşmada 1 gol ve 1 asistlik skor katkısı veren Kerem Aktürkoğlu, maçın öne çıkan isimlerinden biri oldu. Milli futbolcu, karşılaşmada attığı golle Cristiano Ronaldo ve Erling Haaland gibi yıldızları geride bırakarak gol krallığı yarışında zirveye yerleşti. Milli yıldız, böylelikle gol sayısını 4'e yükselterek Uluslar Ligi'ndeki gol krallığı yarışında da liderliği ele geçirdi.

İSPANYOL BASINI ARDA'NIN ARKASINDA

İspanyol medyası, Arda Güler'i manşetlerine taşıdı. Real Madrid taraftarı ise az forma şansı veren İtalyan Teknik Direktör Carlo Ancelotti'yi eleştiri yağmuruna tuttu. A Milli Futbol Takımı'nın İzlanda'yı mağlup ettiği karşılaşmada hem iyi bir performans sergileyen hem de Türkiye'nin üçüncü golünü kaydeden Arda Güler, bir kez daha manşetlerde yer bulurken eleştiriler devam etti. MundoDeportivo Gazetesi'nde Arda'nın performansını köşesine taşıyan Pepe Gil - Vernet, "Arda Güler, Türkiye'deki vahadan Madrid'deki çöl yolculuğuna" başlığını attı. İspanyol yazar, Arda Güler'in milli ara döneminde gösterdiği performansla Real Madrid'de daha büyük bir rol alabileceğini yazdı.

"
Benzer Videolar