Enver Haskasap, Yunanistan’da Drift King Nations Cup’ta Üçüncü Oldu

Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ni (KKTC) temsil eden NeuDrift Racing Team pilotu Enver Haskasap, Yunanistan'ın Serres şehrinde düzenlenen Drift King Nations Cup'ın PRO ayağında üçüncülük elde etti. Bu başarıyla Haskasap, pilotlar kategorisinde de 9'unculuktan 4'üncü sıraya yükseldi.

04-06 Ekim 2024 tarihleri arasında 10 farklı ülkeden 58 sürücünün katılımıyla gerçekleştirilen Uluslararası Drift King Nations Kupası'nda Haskasap, 5 etap süren yarışın PRO ayağında büyük bir başarıya imza attı.

Haskasap, Yunanistan, Kıbrıs, Türkiye, Macaristan, Litvanya, Bulgaristan, Romanya ve Polonya'dan gelen rakiplerini geride bırakarak yarı finale yükseldi. Yarı finalde Yunanistan temsilcisi Ioannis Vernicos'u yenerek PRO kategorisinde üçüncülük elde etti.

'OTOMOBİL SPORLARININ GELİŞİMİNE VE SEVİLMESİNE KATKI SAĞLIYORUZ'

Haskasap, yarışma süresince Türkiye ve KKTC adına büyük bir heyecan yaşadıklarını belirterek, "NeuDrift Racing Team olarak Drift sporunda her yıl 10'a yakın uluslararası yarışmada yer alarak otomobil sporlarının gelişimine ve sevilmesine katkı sağlıyoruz. Yunanistan'da elde ettiğimiz bu başarı yıllardır verdiğimiz emeklerin karşılığı niteliğinde. Hız, stil ve drift becerilerimizi en üst düzeyde kullanarak bu kupada da kürsüye çıktık. Hedefimiz tüm yarışlarda bu sürekliliği sağlamak ve başarılı olmak. Bizleri destekleyen tüm Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti vatandaşlarına buradan sevgilerimizi ve teşekkürlerimizi sunuyoruz, var olsunlar." dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yunanistan Otomobil Türkiye Güncel Spor

"
Benzer Videolar