Emel Sayın: Yakında bir belgeselimi halkımıza sunacağız

Türk sanat müziği sanatçısı Emel Sayın, DenizBank Açıkhava Etkinlikleri kapsamında Başrolde Emel Sayın konseriyle Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi'nde sanatseverlerle buluştu.

Emel Sayın, hayranları için özel bir konser düzenleyerek, başrolünde yer aldığı filmlerin müziklerinden oluşan bir repertuvarı yorumladı.

Haberin Devamı

Geniş bir orkestra ve koro eşliğinde sahneye çıkan Sayın, "Yalancı Yarim", "Rüzgar", "Ayrılmalıyız Artık", "Kemancı", "Senden Başka", "Olmaz Böyle Şey" ve "Çile Bülbülüm" gibi unutulmaz şarkılarını seslendirdi.

Konser öncesi basın mensuplarına konuşan Sayın, heyecanını gizleyemeyerek, "Her konserimde heyecanlanırım ama bu sahnenin enerjisi bambaşka. Şarkılarla birlikte nostaljik bir yolculuğa çıkacağız, Yeşilçam'ımı sahneye taşıyacağız. Daha önce de bu tema çok sevilmişti ve tekrar yapmaya karar verdik." dedi.

Hayatını ve serüvenini anlatan bir belgesel projesi hakkında da bilgi veren Sayın, "Bu projeyi tamamlamak üzereyiz, son rötuşlar yapılıyor. Yakında izleyicilerle buluşturacağız. İçerisinde daha önce hiç anlatmadığım hikayeler de var, çok samimi bir çalışma oldu." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Emel Sayın, hayatının film olması halinde Burcu Biricik'in rol almasını isteyebileceğini belirtti: "Birkaç genç sanatçımız var, çok yetenekliler. Bazen kendimi de düşünüyorum ama Burcu Biricik geliyor aklıma. Böyle bir film olacak mı bilemiyorum ama olursa en iyi şekilde canlandıracağından eminim. Burcu'yu takip ediyorum ve çok beğeniyorum." diye ekledi.

BKM Harbiye konserleri serisinde "Başrolde Emel Sayın" konseriyle sahne alan sanatçıya, şarkılar arasında Yeşilçam hatıralarını anlatan ve rol aldığı filmlerin görüntülerini sergileyen bir sunum eşlik etti.

Benzer Videolar